Kočárek pro panenky dvojčata Maxi Cosi & Quinny Twin Smoby rukojeť 66 cm zeleno-šedý

Popis produktu

Kočárek Maxi Cosi & Quinny Twin je krásný kočárek pro panenky dvojčata, který má zářivou zelenou barvu. Je vhodný na hru pro holčičky již od 3 let. Zářivá zelená barva v kombinaci s černou a bílou působí velmi moderně, je to neodolatelný a stylový doplněk na péči o panenku. Děti si rády hrají na maminky, starají se o panenky jako o vlastní děti. S kočárkem Smoby budou takové hry ještě zajímavější a realističtější. Holčičky mohou své 2 panenky vzít na procházku v moderním kočárku pro dvojčata, který jim bude každý závidět. Výška rukojeti kočárku je 66 cm, proto je vhodný již od 3 let věku dítěte. Praktickým doplňkem na dívčím kočárku pro dvojčata je plastový košík ve spodní části, přesně jako na opravdovém kočáře pro miminka. Tam si malé maminky mohou uložit různé drobnosti, které potřebují mít u sebe na procházkách se svými panenkami.

Sportovní kočárek pro panenky dvojčata je určen pro panenky s výškou 42 cm. Kolečka kočárku jsou odolná a kvalitní, díky nim jezdí kočárek snadno a hladce. Kolečka jsou gumová a přední kola se otáčejí o 360°. Kočárek pro dvě panenky má pevnou kovovou konstrukci v kombinaci s plastem, je lehký a zároveň stabilní. Panenky jsou v kočárku chráněny bezpečnostním pásem, aby během jízdy nevypadly. Design kočárku pro panenky je originální a realistický, vypadá jako opravdový kočárek pro děti. Vození panenky je velmi oblíbená hra mezi nejmenšími holčičkami. Kromě zábavy však poskytuje i mnoho možností pro růst a rozvoj dítěte. Rozvíjejí se jazykové a komunikační schopnosti dětí, jemná motorika, city a smysl pro péči. Napodobováním života dospělých a hrou na maminky se děti nejdříve naučí, jak se orientovat v reálném světě. Zelený kočárek pro dvojčata Maxi Cosi & Quinny je k tomu ideálním prostředkem. K čištění tkaniny použijte pouze lehce navlhčenou houbičku.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce kvalitních plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný a zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Hrany kočárku jsou oblé, aby byly děti během hry chráněny. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i ​​nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů. Kočárek se dá jednoduchým způsobem poskládat a můžete jej vzít kamkoliv s sebou, nezabírá mnoho místa. Vaše malá princezna bude sportovní kočárek pro dvojčata milovat, protože působí velmi realisticky a má zářivou barvu. Hra na maminku nebyla ještě nikdy zábavnější. Dívky se mohou vydat na procházku hned se dvěma panenkami najednou.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu39*52*66 cm
Rozměry balení34*15*54 cm
Výška rukojeti66 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,95 kg
Barvazelená
Vhodné pro panenku42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.