Kočárek pro panenku Shara Smoby hluboký (72 cm rukojeť) stříbrno-modrý

Popis produktu

Smoby kočárek pro panenku Shara má odolnou, pevnou konstrukci, takže vydrží dlouhá léta. Dívčí kočárek je vhodný na hraní pro holčičky od 3 let. Má krásné modro-stříbrné barevné provedení, vynikne na každé procházce či dětském hřišti. Kočárek se nejlépe hodí na vožení různých panenek nebo jiných hraček, má rozměry 107*45*72 cm, výška ručky je 72 cm. Holčičky si tak bezproblémově svůj nejoblíbenější kočárek chytnou a mohou se vydat na procházku po okolí. Kočárek pro panenkusklápěcí vrchní část, která se dá přizpůsobit počasí a také košík na odložení věcí ve spodní části. Kolečka zajistí hladkou a příjemnou jízdu. Celkový design dívčí hračky působí velmi elegantně a stylově.

Vožení panenky je velmi oblíbená hra mezi nejmenšími holčičkami. Kromě zábavy však poskytuje i mnoho možností na růst a rozvoj dítěte. Péčí o panenku jako o vlastní děťátko se dívky přibližují světu dospělých, zkoušejí, co život maminky přináší. Kočárek je výborný doplněk na péči o panenku, je lehký a sametový na dotek, takže i ty nejmenší holčičky s ním mohou vyrazit do ulic a zahrát se na dospělých. Právě napodobováním života dospělých se děti nejdříve naučí jak se orientovat v reálném světě. Je proto důležité poskytovat jim co nejvíce podnětů na takové hry a modro-stříbrný kočárek Shara je na to ideálním prostředkem.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce kvalitních plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Hračky jsou chráněny před vyblednutím, barvy zůstávají stejně zářivé jako v den koupě během dlouhých let a hračka vypadá dlouho jako nová. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i ​​nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu107*45*72 cm
Rozměry balení76*53*92 cm
Výška rukojeti72 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvamodrá
Vhodné pro panenku46 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.