Kočárek pro panenku Princezny Smoby skládací (57,5 cm rukojeť) od 18 měsíců

Popis produktu

Smoby skládací kočárek pro panenku Princezny je krásná dívčí hračka, vhodná pro holčičky od 18 měsíců. Kočárek má růžovo-bílé barevné provedení, s obrázkem oblíbených pohádkových princezen na zadní straně. Výška ručky dívčího kočárku je 57,5 ​​cm, poslouží tedy i jako opora při prvních krocích nejmenších dětí. Aby se nejmenší holčičky nemuseli bát o svou panenku, kočárek má pás pro upoutání a pevnou, odolnou kovovou konstrukci. Dá se poskládat, takže když se s ním dívky nehrají, nezabere v pokoji mnoho místa. Dvojitá kolečka zajistí snadnou a příjemnou jízdu, celkové rozměry skládacího kočárku s princeznami jsou 23*42*58 cm.

Kočárek pro panenku nesmí určitě chybět ve výbavě žádného malého děvčátka, které má rádo hru s panenkou. Hraní se s panenkami je krásná hra, kterou mají rády všechny malé holčičky. Kromě zábavy však poskytuje i mnoho možností na růst a rozvoj dítěte. Péčí o panenku jako o vlastní děťátko se dívky přibližují světu dospělých, zkoušejí, co život maminky přináší. Kočárek je výborný doplněk na péči o panenku, je lehký a sametový na dotek, takže i ty nejmenší holčičky s ním mohou vyrazit do ulic a zahrát se na dospělých. Právě napodobováním života dospělých se děti nejdříve naučí jak se orientovat v reálném světě. Je proto důležité poskytovat jim co nejvíce podnětů na takové hry a skládací kočárek je na to ideálním prostředkem.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce kvalitních plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Hračky jsou chráněny před vyblednutím, barvy zůstávají stejně zářivé jako v den koupě během dlouhých let a hračka vypadá dlouho jako nová. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i ​​nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu23*42*58 cm
Výška rukojeti58 cm
Barvarůžová
Vhodné pro panenku42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.