Kočárek pro panenku Peppa Pig Smoby s otočnými kolečky (53,5 cm rukojeť) od 18 měsíců

Popis produktu

Kočárek pro panenku Peppa Pig je krásný sportovní kočárek s otočnými předními kolečky. Dětský kočárek Smoby je vhodný pro holčičky od 18 měsíců. Je proveden v něžné kombinaci bílé a růžové barvy. Sedadlo pro panenku je bílé s růžovým lemem a jemným barevným potiskem, na němž dominuje obrázek pohádkového prasátka Peppa. Potah dětského kočárku pro panenky se dá v případě potřeby svléknout a vyprat. Prasátko Peppa je roztomilé chrochtající stvoření, které svými každodenními příhodami baví nejmenší děti na televizních obrazovkách již několik let. Děti zajímá hlavně hrou barev a poznáváním světa spolu se svými zvířecími kamarády a nejedna malá holčička touží právě po kočárku pro panenky s takovým motivem.

Plastový materiál, ze kterého je kočárek Baby Nurse Peppa Pig vyroben, je kvalitní a sametový na dotek. Každá malá holčička miluje hru s panenkou, o kterou se stará jako o vlastní miminko. Výška rukojeti kočárku Baby Nurse Peppa Pig je 53,5 cm. Jeho rozměry jsou 46*38*54 cm. Tento kočárek pro panenky je replikou opravdového kočárku, a tak se holčičky mohou se svou panenkou vydat na procházku a cítit se při tom jako maminky. Hra s dětskou panenkou není jen zábavou, ale pomáhá i při rozvíjení komunikačních a jazykových schopností a také dává holčičkám jistý pocit zodpovědnosti za své miminko. Dětský kočárek je francouzský výrobek renomovaného výrobce Smoby, vyrobený ze zdravotně nezávadných materiálů.

Dětský kočárek je vhodný pro panenku s rozměrem 42 cm, je lehký, takže i ty nejmenší holčičky s ním mohou vyrazit do ulic a zahrát si na dospělé. Právě napodobováním života dospělých od časného věku se děti nejdříve naučí, jak se orientovat v reálném světě, proto je důležité poskytovat jim co nejvíce podnětů na takové hry a kočárek Smoby Peppa Pig je na to ideálním prostředkem. Smoby je renomovaný francouzský výrobce kvalitních plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Hračky Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je i kočárek pro panenky Peppa Pig nejlepší dárek pro nejmenší.

Vlastnosti

  • nádherný pohádkový kočárek na hraní
  • s otočnými předními kolečky
  • pro holčičky od 18 měsíců
  • výška rukojeti 53,5 cm
  • motiv prasátka Peppa Pig
  • pro panenku s výškou 42 cm
  • potah na kočárku se dá sundat a vyprat
  • kvalitní francouzský výrobek
  • jedinečný realistický design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu46*38*54 cm
Celková výška54 cm
Rozměry balení33*13*47 cm
Celková délka46 cm
Výška rukojeti53,5 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,9 kg
Barvarůžová
Vhodné pro panenku32-42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.