Kočárek pro panenku Minnie Smoby sportovní (58 cm ručka) od 18 měsíců

Popis produktu

Smoby sportovní kočárek pro panenku Minnie výšku držadla 58 cm, je to tedy ideální společník na procházky a hru pro nejmenší holčičky, vhodný již od 18 měsíců. Dívčí kočárek má výraznou růžovou barvu s obrázkem oblíbené myšky Minnie na zadní části, je vyroben z kvalitního a odolného plastu, který je sametový na dotek. V přední části je opěrka, aby panenka byla během jízdy na kočárku v bezpečí. Ve spodní části je praktický odkládací prostor, do kterého si děti mohou odložit různé drobnosti během procházky. Kočárek pro holčičkypevné kolečka, které zajišťují hladkou a snadnou jízdu. Každé holčička se s ním rádo vybere na průzkum okolí spolu se svou oblíbenou panenkou usazenou v přední části.

Hraní se s panenkami je krásná hra, kterou mají rády všechny malé holčičky. Kromě zábavy však poskytuje i mnoho možností na růst a rozvoj dítěte. Péčí o panenku jako o vlastní děťátko se dívky přibližují světu dospělých, zkoušejí, co život maminky přináší. Kočárek je výborný doplněk na péči o panenku, je lehký a snadno se ovládá, takže i ty nejmenší holčičky s ním mohou vyrazit do ulic a zahrát se na dospělých. Právě napodobováním života dospělých se děti nejdříve naučí jak se orientovat v reálném světě. Je proto důležité poskytovat jim co nejvíce podnětů na takové hry a dívčí kočár s motivem Minnie je na to ideálním prostředkem.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce kvalitních plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Hračky jsou chráněny před vyblednutím, barvy zůstávají stejně zářivé jako v den koupě během dlouhých let a hračka vypadá dlouho jako nová. Barvy na plastových hračkách rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i ​​nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu38*58*57 cm
Celková výška58 cm
Rozměry balení35*13*60 cm
Výška rukojeti58 cm
Hmotnost2,18 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.