Kočárek pro panenku Frozen Smoby sportovní (58 cm rukojeť) od 18 měsíců

Popis produktu

Sportovní kočárek pro panenku Frozen je moderní dívčí hračka, jejíž neodolá žádná malá princezna. Kočárek pro holčičky má zářivou modrou barvu s potiskem bílých sněhových vloček a obrázkem princezen Elsy a Anny z pohádky Frozen – Ledové království. V přední části je opěrka, aby panenka byla během jízdy na kočárku v bezpečí. Kovová konstrukce kočáru je bílá s růžovou rukojetí ve výšce 58 cm od země. Pod sedačkou se nachází plastový košík modré barvy, který malé mamince poslouží na drobnosti, které potřebuje k péči o panenku.

Kočárek pro holčičky má pevná kolečka, která zajišťují hladkou a lehkou jízdu. Je vyroben z kvalitního a odolného plastu, který je sametový na dotek. Kočárek pro nejmenší holčičky od 18 měsíců je ideální společník na procházky a hru holčiček. Ve spodní části je praktický odkládací prostor, do kterého si děti mohou odložit různé drobnosti během procházky. Každá holčička se s ním ráda vydá na průzkum okolí spolu se svou oblíbenou panenkou. Hraní si s panenkami je krásná hra, kterou mají v oblibě všechny malé holčičky. Kromě zábavy však poskytuje i mnoho možností pro růst a rozvoj dítěte.

Kočárek je výborný doplněk pro všechny dívky, které si rády hrají s panenkami a starají se o ně. Smoby kočárek Frozen je lehoučký, takže i ty nejmenší holčičky s ním mohou vyrazit do ulic a zahrát si na dospělé. Právě napodobováním života dospělých se děti nejdříve naučí, jak se orientovat v reálném světě. Je proto důležité poskytnout jim co nejvíce podnětů na takové hry a dívčí kočárek s motivem princezen z pohádky Ledové království je na to ideálním prostředkem.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce kvalitních plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Hračky jsou chráněny před vyblednutím, barvy zůstávají stejně zářivé jako v den koupě během dlouhých let a hračka vypadá dlouho jako nová. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro nejmenší. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu58*38*57 cm
Celková výška57 cm
Rozměry balení35*13*60 cm
Celková délka58 cm
Výška rukojeti58 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,98 kg
Barvamodrá
Vhodné pro panenku32 - 42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.