Kočárek pro panenku Disney Princezny Smoby sportovní (58 cm rukojeť) růžový od 18 měsíců

Popis produktu

Dětský sportovní kočárek pro panenku Disney Princezny je nádherná holčičí hračka, jíž neodolá žádná malá princezna. Má výšku rukojeti 58 cm, je to tedy ideální společník na procházky a hru pro nejmenší holčičky, vhodný již od 18 měsíců. Dívčí kočárek má krásnou růžovou barvu s bílými detaily a obrázkem z pohádky Pincezny. Je vyroben z kvalitního a odolného plastu, který je sametový na dotek. V přední části je opěrka, aby panenka byla během jízdy na kočárku v bezpečí. Ve spodní části je praktický odkládací prostor, do kterého si děti mohou odložit různé drobnosti během procházky. Kočárek pro holčičky má pevná kolečka, která zajišťují hladkou a snadnou jízdu. Každá holčička se s ním ráda vydá na průzkum okolí spolu se svou oblíbenou panenkou usazenou v přední části.

Hraní si s panenkami je krásná hra, kterou mají v oblibě všechny malé holčičky. Kromě zábavy však poskytuje i mnoho možností na růst a rozvoj dítěte. Péčí o panenku jako o vlastní děťátko se dívky přibližují světu dospělých, zkoušejí, co život maminky přináší. Kočárek je výborný doplněk na péči o panenku, je lehoučký, takže i ty nejmenší holčičky s ním mohou vyrazit do ulic a zahrát si na dospělé. Právě napodobováním života dospělých se děti nejdříve naučí jak se orientovat v reálném světě. Je proto důležité poskytovat jim co nejvíce podnětů na takové hry a dívčí kočárek s motivem Princezny je to ideálním prostředkem.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce kvalitních hraček pro děti. Plast je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Hračky jsou chráněny před vyblednutím, barvy zůstávají stejně zářivé jako v den koupě během dlouhých let a hračka vypadá dlouho jako nová. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro nejmenší. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů.

Vlastnosti

  • jedinečný kočárek pro panenku
  • vhodný pro panenku s výškou 42 cm
  • design jako opravdový sportovní kočár pro miminko
  • motiv Princezny
  • v zářivých barvách růžové, zelené a něžné bílé
  • kvalitní francouzský výrobek
  • výška rukojeti je 58 cm
  • ideální pro všechny malé chůvy
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu57*38*58 cm
Celková výška58 cm
Rozměry balení35*13*60 cm
Výška rukojeti58 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2 kg
KolaPlastic
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.