Kočárek pro panenku Baby Nurse Peppa Pig Smoby (53,5 cm rukojeť) od 18 měsíců

Popis produktu

Smoby dětský kočárek pro panenku Baby Nurse Peppa Pig je odolný a pevný kočárek pro dětské panenky a je vhodný pro dívky od 18 měsíců. Je proveden v něžné barevné kombinaci bílo růžové. Sedadlo pro panenku je bílé se srdíčkovým potiskem as obrázkem pohádkového prasátka Peppa, v případě potřeby se dá potah svléknout a vyprat. Prasátko Peppa je utěšené krochkajúce stvoření, které svými každodenními příhodami baví nejmenší děti na televizních obrazovkách již několik let. Děti zajímá hlavně hrou barev a poznáváním světa spolu se svými zvířecími kamarády a nejedno malá holčička touží právě po kočárku pro panenky s takovým motivem.

Plastový materiál, ze kterého je kočár Baby Nurse Peppa Pig vyroben, je kvalitní a sametový na dotek. Každá malá holčička miluje hru s panenkou, o kterou se stará jako o vlastní miminko. Tento kočárek je replikou opravdového kočárku a tak se holčičky mohou se svou panenkou vybrat na procházku a cítit se při tom jako maminky. Hra s dětskou panenkou není jen legrace, ale pomáhá i při rozvíjení komunikačních a jazykových dovedností a také dává holčičkám jistý pocit zodpovědnosti za své miminko.

Výška ručky kočáru Baby Nurse Peppa Pig je 53,5 cm. Jeho rozměry jsou 46*38*54 cm. Dětský kočárek je francouzský výrobek renomovaného výrobce Smoby vyroben ze zdravotně nezávadných materiálů. Dětský kočárek je vhodný pro panenku s rozměrem 42 cm, je lehký, takže i ty nejmenší holčičky s ním mohou vyrazit do ulic a zahrát se na dospělé Právě napodobováním života dospělých od časného věku se děti nejdříve naučí jak se orientovat v reálném světě, proto je důležité poskytovat jim co nejvíce podnětů na takové hry a kočár Baby Nurse Peppa Pig je na to ideálním prostředkem.

Vlastnosti

  • nádherný pohádkový kočár na hraní
  • s odolnými kolečky
  • pro holčičky od 18 měsíců
  • výška rukojeti 53,5 cm
  • motiv prasátka Peppa Pig
  • pro panenku s výškou 42 cm
  • potah na kočárku se dá svléknout a vyprat
  • kvalitní francouzský výrobek
  • jedinečný realistický dizajn
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu46*38*54 cm
Celková výška54 cm
Výška rukojeti53,5 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvarůžová
Vhodné pro panenku42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.