Kočárek pro panenku Baby Nurse Zlatá edice Smoby sportovní (55 cm rukojeť) od 18 měsíců

Popis produktu

Dětský sportovní kočárek Baby Nurse pro panenku ze Zlaté edice francouzského výrobce Smoby je krásnou a moderní hračkou pro holčičky od 18 měsíců, které touží povozit svou panenku ve vlastním kočárku. Kočárek pro panenku je proveden v přitažlivé kombinaci růžové a bílé barvy, s bílou sedačkou, kterou zdobí jemný barevný potisk a zlatý lem. Potah kočárku je vyroben z příjemného a kvalitního materiálu. Je to velmi pevný a stabilní kočárek s jedinečným designem, který si získá srdce každého malého děvčátka. Rozměry hlubokého kočárku jsou 60*38*55 cm.

Konstrukce kočárku je pevná a kovová v kombinaci s odolnými plasty. Výška rukojeti kočárku pro dětičky je ve výši 55 cm. Díky své odolnosti a pevné železné konstrukci dětem poslouží dlouhá léta. Před vypadnutím chrání panenku vpředu plastová ohrádka. Do kočárku se vejde panenka s rozměrem 42 cm. Dětský sportovní kočárek Baby Nurse Zlatá edice praktický úložný prostor, kde si děti mohou převážet doplňky pro panenku nebo jiné hračky. Stříška kočárku pro panenky je sklopitelná a polohovatelná. Kola jsou plastová a vyrobená z pevného materiálu. Je to realistická replika opravdového sportovního dětského kočárku.

Kočárek pro panenku je skvělý doplněk, pro každou malou princeznu, která chce svou panenku vzít na procházku. Děti milují hru s panenkou, rády ji koupou, převlékají, krmí, uspávají nebo vozí v kočárku. Hra s dětskou panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových dovedností. Kočárek pro dětskou panenku je kvalitní francouzský výrobek, vyrobený s citem pro francouzský design, s pevnou kovovou konstrukcí, v kombinaci s odolnými plasty. Plastový materiál je kvalitní a sametový na dotek. K čištění používejte pouze houbičku, lehce navlhčenou ve vodě.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce kvalitních plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný a zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i ​​nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů. Pokud hledáte a kvalitní hračky, hluboký kočárek pro panenky Baby Nurse Zlatá edice je dobrou volbou.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu60*38*55 cm
Celková výška55 cm
Celková délka60 cm
Výška rukojeti55 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvarůžová
Vhodné pro panenku32-42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.