Kočárek Máša a medvěd Landau Smoby pro panenku hluboký (58 cm rukojeť) růžovo-bílý od 18 měsíců

Popis produktu

Hluboký kočárek Landau Smoby Máša a medvěd je krásná hračka v něžných barvách, vhodná pro holčičky od 18 měsíců. Dívčí kočárekrůžovo-bílé zbarvení, výška rukojeti je 58 cm, tedy je ideální pro nejmenší holčičky. Růžová vrchní část kočárku pro panenky se dá stáhnout nebo vytáhnout nahoru. Kočárek v sobě zahrnuje vyjímatelnou vaničku pro panenku a velký plastový košík ve spodní části, do kterého si dívky mohou uložit různé drobnosti na procházku či výlet se svou panenkou. Kočárek pro panenku má kvalitní pevný a odolný kovový rám, rukojeť a kolečka jsou vyrobeny z kvalitního plastu. Dnes je pohádka Máša a medvěd velmi oblíbená mezi všemi dětmi, proto vaše malá princezna kočárku s obrázky z pohádky neodolá. Hraní si s panenkami je krásná hra, kterou mají rády všechny malé holčičky. Kromě zábavy však poskytuje i mnoho možností na růst a rozvoj dítěte.

Péčí o panenku jako o vlastní děťátko se dívky přibližují světu dospělých, zkoušejí, co život maminky přináší. Když se s panenkou vydají na procházku v nádherném kočárku Smoby, rozvíjejí se jejich pohybové dovednosti, jemná i hrubá motorika, mají více možností být na čerstvém vzduchu. S kočárkem Máša a medvěd v jasných a veselých barvách vynikne vaše malá holčička na každé procházce či dětském hřišti. K čištění textilních částí kočárku se doporučuje použít navlhčený hadřík. Pohádka Máša a medvěd je dnes velmi oblíbená mezi dětmi na celém světě. Máša je nezbedné děvčátko, které miluje vylomeniny, pohyb, sladkosti a rádo dává mnoho otázek. Její kamarád, medvěd Miša, je bývalý cirkusový medvěd, který v lese hledá (neúspěšně) zasloužený odpočinek. S šibalkou Mášou se tento milý medvídek nakonec skamarádí a spolu zažívají všelijaká dobrodružství. 

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručičkám, sametový na dotek. Hračky Smoby mají oblé hrany, které slouží jako ochrana před zraněním pro nejmenší děti, aby si mohly bezpečně hrát. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i ​​nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů.

Vlastnosti

  • jedinečný kočárek pro panenku
  • vhodný pro panenku s výškou 42 cm
  • design jako opravdový hluboký kočár pro miminko
  • v zářivých barvách růžové, zelené a něžné bílé
  • kvalitní francouzský výrobek
  • kolečka jsou odolná
  • vyroben z odolného, ale jemného plastu v kombinaci s kovem
  • kovový rám
  • výška rukojeti je 58 cm
  • ideální pro všechny malé maminky
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu38*58*57 cm
Celková výška58 cm
Rozměry balení35*23*60 cm
Výška rukojeti58 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,50 kg
Barvarůžová
Vhodné pro panenku42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.