Kočárek pro panenku Frozen Smoby hluboký (58 cm rukojeť) od 18 měsíců

Popis produktu

Kočárek pro panenky Frozen z dílny renomovaného výrobce Smoby je moderní hluboký kočárek na vození panenky. Pohádkové provedení a modro-bílá barevná kombinace s potiskem sněhových vloček a princezen z pohádky Frozen – Ledové království si získá srdce všech malých maminek. Kočár pro panenky je stabilní a pevný kočárek pro dětskou panenku velkou 42 cm. Díky čtyřem kolečkům se snadno ovládá. Výška rukojeti kočárku je 58 cm a radost udělá všem holčičkám od 18 měsíců.

Kočárek má jemné oblé tvary s modrou stříškou a přikrývkou pro panenku. Pod dětským kočárkem se nachází úložný prostor na vše potřebné, co malá maminka potřebuje k péči o panenku. Je to velmi užitečný doplněk pro děti, který dítě může používat jako klasický hluboký kočárek pro panenku. Děti milují hru s panenkou, rády ji koupou, převlékají, krmí, uspávají nebo vozí. Panenka může být vymyšleným přítelem dítěte, se kterým si vytvoří svůj vlastní svět.

Kočárek pro dětskou panenku je kvalitní francouzský výrobek, vyrobený s citem pro francouzský design, s pevnou kovovou konstrukcí, v kombinaci s odolnými plasty. Plastový materiál je kvalitní a sametový na dotek. Je to realistická replika opravdového dětského kočárku. Kočárek pro panenku je skvělý doplněk, pro každou malou princeznu, která chce svou panenku vzít na procházku. Rozměry hlubokého kočárku Frozen jsou 57*38*58 cm.

Produkty Smoby mají vysokou kvalitu a jsou držitelem evropských certifikátů kvality. Hra s dětskou panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových dovedností. Smoby je renomovaná francouzská značka, která se zabývá výrobou kvalitních hraček ze zdravotně nezávadných materiálů. Hračky Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu57*38*58 cm
Celková výška58 cm
Rozměry balení35*23*60 cm
Celková délka57 cm
Výška rukojeti58 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,65 kg
Barvamodrá
Vhodné pro panenku32-42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.