Kočárek Evolutwin® pro dvě děti Red Castle černý polohovatelný s kompletní výbavou a pláštěnkou od 0 měsíců

Popis produktu

Kočárek pro děti Evolutwin® od francouzských designérů značky Red Castle, je nejmodernější dětský kočárek pro 2 děti, přičemž ho mohou využívat miminka již od narození, díky možnosti nastavit sedačky na polohu vleže. Kočárek v luxusní černo-šedé barevné kombinaci v sobě skrývá pokročilé technologie, takže si ho oblíbí děti i rodiče. Odolná hliníková konstrukce se vyznačuje vysokou pevností a stabilitou a komfortní čalouněné sedačky zajistí dětem dostatek prostoru a pohodlí. Kočárek je velmi praktický, přizpůsobuje se potřebám dětí a rodičů, takže si ho upravíte tak, jak vám to nejlépe vyhovuje.

Výhody:

  • pevná hliníková konstrukce
  • 5bodový bezpečnostní pás a odnímatelné ochranné hrazdy
  • nastavitelné sedačky s možností polohy v leže
  • kvalitní EVA kolečka, otočná o 360°
  • kolečka je možno nastavit i do fixní polohy
  • prodloužená stříška na zip (průhledná)
  • sedačky je možné otáčet v obou směrech jízdy
  • rychlé a jednoduché úpravy díky závitovému systému
  • výškově nastavitelná rukojeť
  • čalouněná a komfortní sedadla
  • prostorný úložný prostor ve spodní části
  • jednoduše manévrovatelný
  • zabudované tlumiče
  • parkovací brzda
  • součástí výbavy je i pršiplášť

Hlavní předností tohoto kočárku je variabilita. Můžete ho využívat jako jednomístný kočárek nebo jako dvoumístný kočárek. Na hlavní konstrukci se dají připojit dvě sedadla, je vhodný i pro sourozence s věkovým rozdílem, stejně jako pro dvojčata. Sedadla lze nastavit do různých pozic – děti mohou sedět/ležet ve směru nebo protisměru jízdy, mohou být otočeny k sobě nebo být k sobě otočeny zády. Nezřídka se stává, že jedno z dětí vyžaduje kontakt s rodičem, ale druhé rádo sleduje okolí. Kočárek Evolutwin tento problém vyřešil ke spokojenosti rodičů, kteří mohou poskytnout dětem to, co skutečně potřebují.

Pohodlná čalouněná sedadla zaručí, že se děti budou při jízdě cítit pohodlně a příjemně, přičemž se dají nastavit i do ležící polohy, když si potřebují pospat. Spolehlivý 5bodový bezpečnostní pás s polstrovanými popruhy a odnímatelnými ochrannými hrazdami se postará o maximální bezpečnost dětí. Rozšiřitelná stříška s kšiltem na kočárku ochrání dítě před nepříznivým počasím, přičemž je v přední části prodloužena o extra ochrannou část pomocí zipu, takže ji můžete v případě potřeby snadno odpojit. Součástí výbavy je i pláštěnka do deště. Vodicí rukojeť je výškově nastavitelná, nabízí jednoduché manévrování. Ve spodní části kočárku se nachází prostorný úložný prostor, do kterého si rodiče mohou odložit nákupy. EVA kolečka jsou otočná o 360 stupňů a jsou vyrobena ze speciálního materiálu, kombinujícího výhody tichých, gumových koleček a odolného plastu, takže nabízejí ty nejlepší jízdní vlastnosti.

Dětský kočárek Evolutwin® váží 13,4 kg (spolu se stříškou). Jeho rozměry jsou 106*63*115 cm, přičemž jeho celková výška je 106 cm a celková délka 115 cm. Kočárek je určen pro děti do 3 let a každá sedačka má nosnost 15 kg. Kolečka v zadní části mají průměr 25 cm a v přední části 19 cm. Kombinace kvalitní konstrukce, nádherného designu, bohatých doplňků a variabilnosti využití kočárku jako jedno- nebo dvoumístného kočárku, z něj dělají ideálního společníka pro každé dítě.

O Red Castle

Cílem designérů značky Red Castle bylo odjakživa vytvářet produkty nejvyšší kvality, které si zamilují děti i rodiče. Díky produktům Red Castle se děti cítí pohodlně, bezpečně a příjemně a je o ně dobře postaráno. Red Castle používá pouze ty nejlepší materiály bez těžkých kovů a nebezpečných barviv, které jsou šetrné k životnímu prostředí. Značka Red Castle splňuje všechny bezpečnostní normy a má množství certifikátů od nezávislých laboratoří.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu106*63*115 cm
Celková výška106 cm
Celková délka115 cm
Výška rukojeti105 - 115 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost13,4 kg
Nosnost15 kg per seat
KolaEVA wheels - front Ø 19 cm, rear Ø 25 cm
Barvačerná
Set produktůNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.