Kočárek pro dvojčata s polohovatelnými sedačkami Maxi Cosi Twin Pushchair Sage Smoby pro 42 cm panenku výška rukojeti 65 cm olivový

Popis produktu

Kočárek pro dvojčata panenky Maxi Cosi Twin Puschair potěší všechny děti a zejména holčičky při každodenních procházkách se svými oblíbenými panenkami. Kočárek v jemném olivovém provedení v kombinaci s tmavou konstrukcí působí nadčasově a elegantně. Vejdou se do něj až 2 panenky o velikosti 42 cm. Kočárek umožňuje dětem snadné manévrování do stran a s lehkostí překonává překážky na cestě díky tichým a odolným kolečkům. Přední kola se otáčejí o 360 stupňů. Kočárek tvoří pevná kovová konstrukce, která v kombinaci s odolným plastem vytváří ty nejlepší jízdní vlastnosti. Polohovatelná sedadla jsou vybavena bezpečnostními pásy, takže panenky během jízdy nevypadnou. Ve spodní části kočárku pro panenku je velký úložný prostor pro různé doplňky.

Kočárek se ovládá velmi jednoduše – ergonomická rukojeť je výšce 65 cm od země. Má realistický vzhled jako skutečný kočárek pro děti, plastová sedadla jsou potažena kvalitním textilem. Děti milují hru s panenkou, rádi ji koupou, převlékají, krmí, uspávají nebo vozí v kočárku. Kočárek pro panenku je skvělý doplněk pro každou holčičku, která chce své panenky vzít na procházku. Zlepšují si jemnou motoriku, napodobují své maminky a přibližují se světu dospělých. Dá se používat v interiéru i exteriéru. K čištění tkaniny používejte pouze lehce navlhčenou houbičku. Rozměry produktu jsou 55*39*65 cm.

Smoby již dlouhá léta přináší dětem originální hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
Rozměry produktu55*39*65 cm
Celková výška65 cm
Rozměry balení34*15*54 cm
Výška rukojeti65 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,50 kg
Noteno baby
Barvazelená
Vhodné pro panenku42 cm
Set produktůNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.