Kočárek pro panenku a chodítko 2v1 MiniKiss Smoby růžovo-tyrkysový od 12 měsíců

Popis produktu

Smoby chodítko a kočárek pro panenku MiniKiss je nádherná dívčí hračka, vhodná pro holčičky od 12 měsíců. Dětské chodítkorůžovo-tyrkysovou barvu a výšku 47 cm, je tedy ideální pro nejmenší dívky. Zajímavostí této hračky je, že jsou v ní spojeny 2 funkce: je to kočárek pro panenku a zároveň chodítko, pomocí kterého se nejmenší děti učí chodit. Opírání se o chodítko děti nabírají jistotu při prvních krocích, snadněji si osvojují pohyby při chození, je to velmi bezpečný společník na procházky nejmenších. Dívky se tedy se svým kočárkem mohou nejen hrát na maminky, ale učí se při tom i chodit. Na kolečkách jsou tlačítka, která jej po stisknutí zabrzdí, aby děťátku neutekl, tehdy jde kočárek pomalu. Po uvolnění brzdy se kola snadno točí a holčička se prochází s panenkou.

Hraní se s panenkami je krásná hra, kterou mají rády všechny malé holčičky. Kromě zábavy však poskytuje i mnoho možností na růst a rozvoj dítěte. Péčí o panenku jako o vlastní děťátko se dívky přibližují světu dospělých, zkoušejí, co život maminky přináší. Když se s panenkou povídají, rozvíjejí se jejich komunikační a jazykové dovednosti, fantazie a kreativita. Chodítko pro dívky pomůže při prvních nejistých krůčcích nejmenších dětí a později se se svou panenkou v kočárku mohou vybrat na procházku, objevovat okolí, rozvíjet své pohybové dovednosti a motoriku, posilují svalstvo. Do kočárku se vejde panenka velikosti 42 cm.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce kvalitních plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Hračky jsou chráněny před vyblednutím, barvy zůstávají stejně zářivé jako v den koupě během dlouhých let a hračka vypadá dlouho jako nová. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i ​​nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu50*43*47 cm
Celková výška47 cm
Rozměry balení44*15*55 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,28 kg
Barvatyrkysová
Vhodné pro panenku42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.