Kočárek s otočnými kolečky Violette Baby Nurse Smoby pro panenky (54 cm rukojeť) od 18 měsíců

Popis produktu

Kočárek s otočnými kolečky Violette z edice Baby Nurse zaujme všechny malé holčičky již od 18 měsíců. Stylové růžové provedení potěší malé maminky, které si budou moci do sedačky usadit panenku s velikostí 42 cm. Na sedadle je kvalitní textilie s moderním vzorem. Do sedačky se vejde panenka s velikostí 42 cm. Ergonomická rukojeť je ve výšce 54 cm od země. S kočárkem se snadno manévruje díky předním otočným kolečkům, umožňujícím hladkou a rychlou jízdu. Panenka není součástí balení.

Kovová konstrukce v kombinaci s odolným a kvalitním plastem zaručí dětem nerušený zážitek při vožení panenky v kočárku. Holčičky se mohou vydat na procházky do parku, používat ho v interiéru i exteriéru. Hraní si s panenkami je krásná hra, kterou mají v oblibě všechny malé holčičky, přičemž všestranně rozvíjí děti, učí se odpovědnosti, přirozeným a hravým způsobem se přibližují světu dospělých. Rozměry produktu jsou 50*38*53 cm. Hmotnost je příjemných 1,9 kg, snadno se přenáší.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce kvalitních plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé děťátko. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů. 

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu50*38*53 cm
Celková výška53 cm
Rozměry balení33*13*47 cm
Celková délka50 cm
Výška rukojeti54 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,9 kg
Barvafialová
Vhodné pro panenku32 - 42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.