Pracovní dílna Letadla Fire&Rescue Aero Smoby s mechanickou vrtačkou, letadlem Dusty a 22 doplňky

Popis produktu

Smoby dětská pracovní dílna Planes Fire&Rescue Aero je ideální hračka pro malého mechanika. Celá dílna pro děti, včetně doplňků, je vyrobena z kvalitního plastu, který je odolný a zároveň velmi příjemný na dotek. Tento stolek je novinkou a je velmi oblíbený zejména u chlapců. Stůl stojí na čtyřech nožičkách, které jsou mezi sebou zpevněny, takže stůl je pevný a stabilní. Stůl na hraní je proveden v oranžové, šedé a černé barevné kombinaci s modrými doplňky, které stolek oživí. Pod pracovní plochou se nachází polička, kde si může malý kutil odložit jiné hračky, nebo nářadí.

Na ploše se nachází i přistávací dráha pro hasičské letadélko Dusty ze známé a oblíbené Disney pohádky, která je u dětí velmi populární. Stejně tak se na ploše nachází i šedý panel, kde si může malý kutil libovolně připnout různé pracovní doplňky. Na levé straně panelu je stojan na mechanickou vrtačku, která se ovládá stisknutím tlačítka. Na jeho pravé straně se nachází navigační přístroj, takže se dítě přiučí navigačním dovednostem a tajům letectví. Pod těmito přístroji se nachází i malý svěrák, kterým si může přidržet letadélko při jeho rozkládání a následném skládání, které je možné díky mechanické vrtačce. Výbava pro malé opraváře obsahuje i kombinačky, šroubovák a šrouby a mnoho jiného - celkem až 22 doplňků.

Pracovní dílna Planes Fire&Rescue Aero je nová, moderní a krásná hračka od francouzského výrobce Smoby, která splňuje nejpřísnější evropské standardy. Vhodná je zejména pro chlapce ve věku od 3 let. Stolek je kompaktní a v případě potřeby se velmi snadno schová. Na výšku měří 75 cm, široký je 49 cm a dlouhý 27 cm. S touto dílnou a letadélkem Dusty si dítě užije spoustu zábavy. Navíc hra podporuje vývin motorických schopností, a co to naučí dítě i z oblasti aviatiky a mechaniky.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu49*27*75 cm
Celková výška75 cm
Výška pracovní plochy43 cm
Rozměry balení59*13*59 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,38 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.