Klip na boty s kolečky a světlem Frozen Mondo ložiska 608ZZ, PVC kolečka 68 mm průměr od 5 let

Popis produktu

Klip na boty s kolečky a světlem Frozen od italského výrobce Mondo představuje fantastický sportovní doplněk pro všechny děti a zejména holčičky už od 5 let, takže mohou začít kdykoliv bruslit. Praktické klipy s 2 kolečky se jednoduše upevní na tenisky či boty vašeho dítěte a odráží se podobně jako na bruslích. Tyrkysové klipy jsou v přední části ozdobené obrázkem princezen Anny a Elsy z pohádky Frozen, kterou znají děti po celém světě. Kvalitní PVC kolečka mají průměr 68 mm a jsou vybavena ložisky 608ZZ. Při jízdě dokáží kolečka svítit, takže se jízda stane ještě krásnějším zážitkem.

Velkou výhodou klipů s kolečky je jejich univerzálnost – snadno je přizpůsobíte rozměrům dětské obuvi. Jsou velmi lehké, dají se vzít na výlety, dovolené, nezabírají mnoho místa. Bruslení je zdravým a zábavným sportem, který je stále populárnější. Aktivní pohyb na čerstvém vzduchu prospívá zdravému vývinu dítěte. S klipem s kolečky se naučí udržovat rovnováhu, buduje si sebevědomí a trénuje svalstvo na nohách.

Italská společnost Mondo se zabývá výrobou kvalitních dětských produktů a hraček a je oficiálním výrobcem mnoha licencovaných produktů známých pohádek, seriálů či filmů. Výrobky od společnosti Mondo splňují přísná evropská kritéria kvality. Za výrobou široké škály hraček Mondo je pečlivý přístup k práci, inovacím a dětským potřebám.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodVyrobeno v Itálii
Rozměry produktuSIZE = adjustable
Rozměry balení28*9*20 cm
ElektronickéAno
SvětloAno
Balení v kartonu A/NAno
KolaPVC Ø 68 mm
Barvatyrkysová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.