Kbelík set z cukrové třtiny BIO Green Smoby vegetable origin 100% recyklovatelný

Popis produktu

Potěšte své děti hračkami z produktové linie Smoby Green, díky kterým si vytvoří ten správný vztah k přírodě! Originální plastový kbelík set BIO z dílny francouzských designérů Smoby, je vyroben z pravé cukrové třtiny a zaujme každé dítě již od 18 měsíců. Kvalitní kbelík set obsahuje modrý kbelík se sítkem na přesýpání písku, lopatku, hrabičky, bábovičku ve tvaru plachetnice a malé zahrádkáře potěší i modrá konvička, se kterou si kdykoliv zalijí své kytičky. Tato nádherná sada hraček je 100% recyklovatelná, přičemž její plastový materiál sestává až z 90 % organické složky, získané z rychle rostoucí cukrové třtiny.

Francouzský Smoby dbá na ochranu životního prostředí, takže se můžete těšit na produkt ve stylovém obalu z pevného kartonu, který lze také 100% recyklovat. Výroba hraček z udržitelného plastu je v současnosti velkou výzvou pro všechny výrobce. Plastové hračky z rostlinných zdrojů vykazují stejnou kvalitu, odolnost a mají rovněž jemný povrch, jako hračky vyráběného z plastu, získaného z ropy, takže si nevšimnete žádného rozdílu. Chlapci i dívky si užijí radostné chvíle s prvotřídními hračkami do písku, které v nich podněcují rozvoj fantazie a představivosti. S jednotlivými doplňky si procvičí jemnou motoriku a svůj volný čas stráví na čerstvém vzduchu.

Rozměry produktu jsou 17*17*35 cm. Kbelík má praktické držadlo, přizpůsobené pro malé dětské ručičky. Francouzský Smoby již dlouhá léta přináší dětem ty nejkvalitnější hračky a doplňky s originálním designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu17*17*35 cm
Rozměry balení19*19*31 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,3 kg
Note100% recyclable product
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.