Kbelík do písku s naběračkou Écoiffier s želvou nebo s mořským koníkem od 18 měsíců

Popis produktu

Kbelík do písku s naběračkou je vynikající sada hraček do písku, která je vhodná pro chlapce i dívky od 18 měsíců. Na výběr máte kbelík s krásným vyobrazeným motivem želvy nebo mořským koníkem. Každý kbelík je vybaven sítkem, konvičkou, naběračkou na písek, hrabičkami a také nádhernou bábovičkou do písku – kbelík s želvou má bábovičku ve tvaru lastury, kbelík s mořským koníkem má bábovičku ve tvaru lodičky. Uvedená cena platí jen za 1 kbelík s doplňky, při objednávce uveďte do poznámky, o který kbelík máte zájem.

Zářivé barvy na vědro setu podněcují fantazii nejmenších dětí. Hračky v soupravě děti využijí nejen v písku, ale i ve vodě. Při hře si zlepšují jemnou motoriku, učí se rozeznávat jednotlivé barvy, a přitom se výborně baví. Kbelík do písku je vyhotoven z kvalitních plastových materiálů, dá se snadno přenášet a je pro hru dětí maximálně bezpečný. S konvičkou v setu si dětičky mohou zahrát i na zahradníky, pomáhat svým rodičům v zahradě.

Francouzský Écoiffier již dlouhá léta přináší dětem prvotřídní hračky, které splňují nejvyšší evropská kritéria, proto jsou hračky Écoiffier vhodné i pro nejmenší děti. Ve světě, kde se nejčastěji setkáváme s výrobky vyrobenými v Číně, se výrazně odlišuje francouzský výrobce originálním designem ovlivněným nejnovějšími trendy, bezpečnostními kritérii v průběhu výroby a kvalitou za přiměřenou cenu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu18*18*30 cm
Celková výška30 cm
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.