Kávovar Tefal Coffee Express Smoby s filtrem a nádobou na vodu šedo-olivový

Popis produktu

Kávovar Tefal Coffee Expres ve stylovém šedo-bílém provedení s olivovými detaily představuje skvělý dárek pro chlapce a dívky od 3 let, přičemž ji využijí při hře v dětské kuchyňce nebo samostatně. Moderní kávovar je vybaven filtrem a nádobou na vodu, působí realistickým dojmem – dítě si do kávovaru nalije potřebné množství vody, zavře víko a stisknutím tlačítka přefiltruje vodu do odnímatelné nádoby s rukojetí. Špičkový dětský kávovar je vyroben z pevného a zároveň jemného plastu se zaoblenými hranami, díky čemuž je bezpečný pro hru dětí.

Ve vrchní části kávovaru je vyobrazeno logo mini Tefal. Kávovar potěší všechny děti, které si rády hrají v kuchyňce, také se hodí k čajovým setům. Hrou s hračkami, které připomínají reálné domácí spotřebiče, se dítě učí, jak se používají, rozvíjí si logické myšlení, jemnou motoriku a představivost. Při hře se svými sourozenci a kamarády si také rozvíjí sociální dovednosti a získává zdravé sebevědomí. Rozměry kávovaru jsou 13*10*15 cm.

Francouzský Smoby už dlouhá léta přináší dětem špičkové hračky s vlastní, originální myšlenkou. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Barvy na hračkách Smoby rozvíjejí v dětech kreativitu a individualitu, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu13*10*15 cm
Celková výška15 cm
MechanickéAno
Hmotnost186 g
Barvašedá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.