Stavebnice PlayBIG Bloxx Cafe BIG Hello Kitty v kavárně s kamarádkou 2 figurky 45 dílů od 1,5-5 let

Popis produktu

Stavebnice PlayBIG Bloxx Cafe je vynikající hračka pro všechny děti a zejména holčičky od 18 měsíců. Malá dětská stavebnice má zářivé růžové barvy a motiv populární kočičky Hello Kitty, takže si ihned získá každé malé děvčátko, které si rádo hraje s kostkami. Stavebnice se 45 dílky obsahuje kočičku Hello Kitty s kamarádkou, kavárnu se stolky a doplňky, takže nabídne dětem hodiny skvělé zábavy. Jednotlivé kostky do sebe všelijak zapadají, proto se stavebnice dá poskládat různými způsoby. Největší výhodou stavebnice PlayBIG Bloxx spočívá v tom, že je kompatibilní se stavebnicemi LEGO. Vaše nejmenší děti si tedy mohou zkombinovat své kostky LEGO a BIG a postavit ještě větší a lepší stavby, domky a jiná stavební díla.

Dětské stavebnice LEGO či BIG jsou nejen velmi zábavnou a veselou hračkou, ale mají obrovský význam při vývoji dítěte. Když děťátko plánuje, navrhuje, vymýšlí, staví zábavné stavby, hraje si s figurkami a rozvíjí při tom svou fantazii, představivost, kreativní myšlení. Když uvažuje nad tím, jak do sebe jednotlivé kostky zapadají, rozvíjí i své logické myšlení. Dále se prostřednictvím dětské skládačky rozvíjejí i pohybové dovednosti a jemná motorika, děti poznávají barvy a tvary, učí se o nových věcech. Zakupte tedy tuto úžasnou pestrobarevnou pohádkovou skládačku svým nejmenším, aby tvořily, vymýšlely, bavily se a rozvíjely svou kreativitu na maximum.

BIG je renomovaný německý výrobce, který má celosvětově vedoucí postavení ve výrobě vysoce kvalitních plastových hraček pro děti. Jejím symbolem je buvol, jehož charakteristiky jsou: síla, robustnost a odolnost a zároveň to jsou charakteristiky pro všechny dětské hračky BIG. Rodiče této značce důvěřují a chválí ji hlavně kvůli prokázané bezpečnosti, nejvyspělejší technice při výrobě a používání neškodných a recyklovatelných materiálů. Plastové dílky stavebnice obsahují speciální UV filtr, který zajistí, že hračka si zachová své barvy i po dlouhé době.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu30*25*21 cm
Rozměry balení9*28*22 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,5 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.