Activity kamion se zvířátky Safari Kiddieland se zvuky a melodiemi od 12 měsíců

Popis produktu

Activity kamion se zvířátky Safari od společnosti Kiddieland je krásná hračka pro nejmenší děti od 12 měsíců. Kamion pro děti vydává různé zvuky a melodie. Korba kamionu je plná divokých zvířat a dítě tak pozná tygra, lva, zebru a žirafu. Kamion v černobílém safari motivu řídí sympatický slon. Kamion Activity se zvířátky je velmi kvalitní a pevná hračka pro děti, se kterou si vyhrají i další sourozenci a kamarádi dlouhá léta a vždy funguje jako nová.

Hračka pro nejmenší má spoustu zvukových a světelných a mechanických funkcí, které děti, když objevují svět, mají velmi v oblibě – mačkat různá tlačítka a figurky, vytáčet páčky a kroužky doprava doleva nahoru dolů, kroutit, posouvat, otevírat a přitom sledovat reakci na svůj pohyb. Tato hračka jistě potěší každé dítě, a hrou se zároveň rozvíjí jejich jemná motorika, logika, paměť, pohybová zručnost a souvislosti mezi zvuky, tvary a barvami. Součástí jsou také baterie 2 x AA/LR6.

Kiddieland je výrobce hraček pro miminka a batolata, který na světovém trhu funguje již od roku 1998, licenci na výrobky Disney získal v roce 2002. Kiddieland je rozšířen na americkém kontinentu a ve velké míře i v Evropě. Nabízí hračky s nádherným designem, veselými barvami, se zvukovými a světelnými efekty, s pohádkovými motivy za rozumné ceny. Jejich cílem je nabízet pečlivým rodičům hračky, se kterými se děti nejen zabaví, ale mohou se s nimi i hodně naučit.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
Rozměry produktu37*11*14 cm
Rozměry balení38*12*21 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
NoteBattery: 2 x AA/LR6 included
Barvačernobílá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.