Kamion Mack Truck s autem Flash McQueen Cars XRS Smoby se zvukem světlem a závodním simulátorem

Popis produktu

Kamion Mack Truck s oblíbeným skládacím autíčkem McQueen XRS od renomovaného výrobce Smoby je vynikající souprava pro chlapce od 3 let, kteří se mohou těšit na multifunkční kamion se závodním simulátorem. Kamion Mac Truck se světelnými a zvukovými efekty lze otevřít na bočních stranách a vytvoří tak autoservis pro McQueena, ve kterém malí automechanici provedou před závodem technickou kontrolu. V zadní části má spouštěcí rampu, aby rychlé autíčko mohlo sjet na cestu i v průběhu jízdy. Jsou na něm i elektronické funkce jako simulace nárazů, tlačítko na start či benzínová pumpa.

Na levé straně karosérie dětského kamionu mají děti k dispozici šroubovák a montážní klíč, se kterými si sestaví autíčko. Pravá strana zase obsahuje čerpací stanici. Kamion se dá také uchopit jako kufřík, protože má rukojeť pro uchopení v horní části. Chlapci ho tedy mohou snadno přenášet kamkoli. Hra s autíčky je pro chlapce velmi potřebná k tomu, aby si hráli na povolání dospělých. Nabírají pocit zodpovědnosti za vlastní jednání, rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Manipulace s autíčky rozvíjí i jemnou motoriku a pohybové dovednosti dětí, také logické myšlení.

Smoby je přední francouzský výrobce kvalitních plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Hračky mají oblé hrany, aby byly děti během veselých her chráněny před zraněními. S hračkami Smoby se rozvíjí dětská představivost a fantazie, upoutají chlapce i dívky. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu38*16*20 cm
Celková výška20 cm
Rozměry balení15*49*21 cm
Celková délka38 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
NoteBattery: 2 x AA/LR06 included
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.