Kamion Bob Two Tons Truck Smoby s jeřábem a 60 doplňky

Popis produktu

Kamion Bob Two Tons Truck od renomovaného francouzského výrobce Smoby je skvělá hračka pro chlapce od 3 let. Kamion s motivem Bořek stavitel – Bob the Builder zaujme a potěší vaše děti jako DIY hračka – váš malý mechanik si bude moci sám poskládat na nákladní plošině vynikající jeřáb se závěsnou plošinou. Přední kabina dětského tahače se dá rozložit a složit a hračka nabízí bohatou sadu 60 doplňků, mezi nimiž se nacházejí šrouby, šroubovák, klíč a další pomůcky pro smontování jeřábu. Na nákladní plošině kamionu se nachází přenosný kufřík s doplňky, který se dá snadno přesouvat díky praktické rukojeti. Kamion v krásném modrém provedení zabaví vašeho chlapečka na dlouhé hodiny.

Kamion pro děti je má celkovou délku 43 cm a výšku 18 cm. Jeho rozměry jsou 43*14*18 cm. Neobsahuje elektronické funkce. Dětský kamion s nákladní plošinou a jeřábem je vynikající dárek pro chlapce, kteří si rádi hrají na mechaniky a konstruktéry. Na přenosném kufříku se nachází logo Bořka stavitele, kamion vypadá velmi příjemně a realisticky. S přiloženým nářadím si mohou jeřáb i kamion skládat a rozkládat. 

Hra s autíčky je velmi oblíbená mezi nejmenšími chlapci už desítky let. Znají ji naši tatínkové, dědečkové i pradědové. Malí kluci si rádi hrají na závody, honičky nebo záchranné akce se svými dopravními prostředky. Cítí se při tom jako velcí dospělí, kteří řídí svá auta do práce. Taková hra však není jen zábavná, ale je také užitečná pro rozvoj dítěte. Je velmi důležité vést nejmenší děti k tomu, aby si hrály na povolání dospělých. Děti nabírají jistý pocit zodpovědnosti za vlastní jednání, rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Manipulací s autíčky rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti dětí, také logické myšlení.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ty nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu43*14*18 cm
Celková výška18 cm
Rozměry balení45*16*21 cm
Celková délka43 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,2 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.