Jídelní židlička Beaba Up & Down výškově polohovatelná od 6 měs

Popis produktu

Jídelní židlička pro děti Beaba Up & Down je vhodná pro všechny děti od 6 měsíců, které začínají samostatně sedět a jíst. Židle k jídlu je výškově nastavitelná, takže ji velmi jednoduše přizpůsobíte výšce stolu, za kterým sedí celá rodina. Židle se dá nastavit až do 6 výškových poloh. Je vyrobena z hliníku, dřeva a plastu a je pro děťátko maximálně bezpečná. Svým designem se hodí do každé moderní domácnosti.

Maximální bezpečnost

Jídelní židle Beaba Up & Down se dá rychle složit a nezabírá téměř žádné místo. Sedadlo židle je pohodlné a díky textilnímu pásu, který má děťátko mezi nohama, ze židle nespadne. Děťátko od 6 měsíců, které se učí samo sedět a jís,t bude pohodlně sedět na židli a snídat, obědvat či večeřet s celou rodinou. Součástí jídelní židle pro děti Beaba je odnímatelný plastový stolek, který se dá nahradit dřevěným držadlem. Jídelní židle má čtyři široce rozmístěné nohy, díky kterým je stabilní.

Beaba

Francouzská značka Beaba již od roku 1989 přináší do domácností s malými dětmi inovativní kuchyňské pomůcky a produkty péče o malé děti. Designéři značky Beaba si při navrhování nových produktů dávají záležet na tom, aby nové pomůcky splňovaly kritéria nejvyšší kvality. Všechny produkty péče o děti jsou kvalitní a zároveň jednoduché na použití. Výrobky francouzské značky Beaba si pochvalují rodiče po celém světě a produkty Beaba jsou každoročně oceňovány i odbornými porotami.

Vlastnosti

  • jídelní židlička pro děti Beaba
  • nastavitelná výška židle
  • odnímatelný plastový stolek
  • kvalitní materiály – hliník, dřevo a plast
  • moderní francouzský design
  • prvotřídní francouzská kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu57*68*90 cm
Celková výška90 cm
Rozměry balení57*25*60 cm
Výška sedací plochy70 - 90 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost5,5 kg
Barvabílá
Set produktůNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.