Jídelní židle pro dvojčata Twin Highchair 2in1 Natur D'Amour Baby Nurse Smoby pro 42 cm panenky se 4 doplňky od 24 měsíců

Popis produktu

Jídelní židle pro dvojčata panenky z edice Baby Nurse představuje vynikající hračku, se kterou se zabaví dívky od 2 let. Pohodlně do ní mohou usadit až dvě panenky o velikosti 42 cm. Židle pro panenky je vyhotovena v jemných pastelových barvách růžové a bílé, díky svému francouzskému vzhledu okouzlí děti na první pohled. Vysoké zádové opěrky na židli zajistí, že panenky nespadnou a na jídelním pultíku je malé maminky jednoduše nakrmí. Ve spodní části se nachází prostorný úložný prostor, kam lze uložit různé doplňky.

Židle lze z podstavce sundat na zem, čímž vznikne oboustranná houpačka pro obě panenky. Holčička si hraje s panenkami najednou, houpe je a zároveň s nimi komunikuje. Součástí židle je i sada 4 doplňků, ve které jsou 2 lžičky a 2 talířky. Díky tomu představuje jídelní židle pro dvojčata skvělý dárek i pro sourozence, zahraje si s ní několik dětí a společně vymýšlejí různé příběhy a scénáře při péči o panenky. Rozvíjejí si tak komunikační dovednosti, rozvíjejí slovní zásobu a zároveň trénují jemnou motoriku. Rozměry jídelní židle jsou 48*34*58 cm. Panenky nejsou součástí balení.

Francouzský Smoby je přední výrobce dětských hraček prvotřídní kvality. Hračky Smoby rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu48*34*58 cm
Rozměry balení50*14*52 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvahnědá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.