Jídelní židle Violette Baby Nurse Smoby pro panenku s 2 doplňky od 18 měsíců

Popis produktu

Jídelní židle Violette pro panenku z edice Baby Nurse pro panenky je kvalitní hračka, vhodná pro dívky již od 18 měsíců. Pohodlně se do ní vejde panenka o velikosti 42 cm. Krásné barevné provedení v růžových odstínech v kombinaci s francouzským designem potěší děti na první pohled. Vysoká opěrka židle zajistí, že panenka nespadne a na jídelním pultíku ji malá maminka snadno nakrmí, přičemž může panenku bavit hrou s barevnými kroužky v přední části. Ve spodní části děti najdou praktický úložný prostor, kde mohou odložit různé příslušenství a doplňky k panence.

Při krmení panenky je holčičce k dispozici talířek ve tvaru srdíčka a praktická lžička. Jídelní židle je vyhotovena z kvalitních plastových materiálů, odolných a zároveň jemných na dotek. Tento doplněk k panenkám je výborným dárkem pro holčičky, které si rády hrají s panenkami, krmí je a starají se o ně. Hra s dětskou panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových schopností, získávají pocit zodpovědnosti a přibližují se světu dospělých. Rozměry jídelní židle jsou 34*46*68 cm. Panenka není součástí balení.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plastový materiál, ze kterého je židle pro panenky vyrobena, je pevný, a kvalitní, ale zároveň lehký a příjemný na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Smoby je lídrem na trhu, a hračky jsou vyrobeny ze zdravotně nezávadného a kvalitního plastového materiálu, který prošel evropskými testy kvality.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu34*46*65 cm
Celková výška65 cm
Rozměry balení39*9*59 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,2 kg
Barvafialová
Vhodné pro panenku32 - 42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.