Jídelní židle Máša a medvěd Smoby pro 42 cm panenku s doplňky od 18 měsíců

Popis produktu

Smoby jídelní židle Máša a medvěd je krásná hračka pro dívky s pohádkovým motivem, vhodná pro děti od 18 měsíců. Židle je vhodná pro panenku s velikostí 42 cm, její rozměry jsou 33*46*65 cm. Je to výborný doplněk pro nejmenší holčičky, které se rady starají o své panenky jako o vlastní děti. Židle pro panenku má výrazné růžovo-fialové barevné provedení, na stolku před židlí je obrázek z pohádky Máša a medvěd. Hračka pro dívky přichází s doplňky, ke kterým patří talířek ve tvaru srdíčka, s lžičkou na krmení pro panenku, sedačka pro panenku, úložný prostor pod sedačkou a malý stolek na uložení talířku.

Na stolku je ještě navíc i malý labyrint s navlečenými kroužky, které slouží k upoutání pozornosti nejmenších dětí při krmení. Hra s panenkami byla již v dávných dobách mezi malými dívkami velmi oblíbená, zná ji každá babička či maminka. Kromě zábavy však poskytuje i mnoho možností pro růst a rozvoj dítěte. Pohádka Máša a medvěd je dnes velmi oblíbená mezi dětmi na celém světě. Máša je nezbedné děvčátko, které miluje vylomeniny, pohyb, sladkosti a rádo se ptá mnoho otázek. Její kamarád, medvěd Miša, je bývalý cirkusový medvěd, který v lese hledá (neúspěšně) zasloužený odpočinek. Se šibalkou Mášou se nakonec tento milý medvídek skamarádí a spolu zažívají všelijaké dobrodružství.

Dívky se velmi rády starají o svou panenku jako o vlastní miminko, koupi ji, krmí, uspávají, oblékají. Takovou péčí se dívky přibližují světu dospělých a zkouší, co život maminky přináší. Rozvíjí se jejich jemná motorika a manuální dovednosti, vyprávěním se se svým miminkem se rozvíjejí i komunikační a jazykové schopnosti dětí. Vymýšlením různých příběhů a situací se podporuje i rozvoj dětské fantazie, představivosti a tvořivosti, děvčátka mají mnoho možností na hru se židlí na krmení panenky Smoby. Židle se dá jednoduše složit a tak nezabere mnoho místa, když se s ní děti přestanou hrát.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Vlastnosti

  • jedinečná židle na krmení panenky
  • vhodná pro panenku s výškou 42 cm
  • na stolku je labyrint s kroužky
  • pohádkový design Máša a medvěd
  • v zářivých barvách růžové, zelené a něžné bílé
  • s doplňkami na krmení panenky
  • kvalitní francouzský výrobek
  • vhodná pro dívky od 18 měsíců
  • ideální na péči o panenku
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu33*46*65 cm
Celková výška65 cm
Rozměry balení38*8*58 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,17 kg
Barvarůžová
Vhodné pro panenku42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.