Jídelní židle 2v1 Mon Grand Poupon Corolle pro 36–42 cm panenku od 3 let

Popis produktu

Originální jídelní židle 2v1 pro panenku Mon Grand Poupon z dílny francouzské značky Corolle představuje úžasný doplněk, který vašemu děťátku během hry s panenkou Corolle nesmí chybět. Jako jediný e-shop na trhu vaše děti potěšíme touto výjimečnou židlí pro panenku, která má dokonale propracované detaily a může se pochlubit moderním francouzským designem. Tato úžasná jídelní židle v šedé barvě pro panenky Corolle s velikostí 36–42 a zabaví všechny děti od 3 let. Židle z prvotřídních materiálů se dá používat dvěma způsoby, takže hra s ní vaše děti nikdy neomrzí. Jídelní židli 2v1 Corolle mohou děti využívat jako vysokou židličku na krmení nebo jako klasickou židli se stolkem. Díky této krásné židli se panenka Corolle naučí rychle sedět a její krmení bude zábavou.

Tato výjimečná jídelní židle 2v1 Mon Grand Poupon Corolle pozvedne hru s panenkou na vyšší úroveň a vašim dětem přinese množství skvělých zážitků. Neuvěřitelně propracované detaily židle Mon Grand Poupon a prvotřídní materiály příjemné na dotyk zpestří každou hru s panenkou, která rozvíjí dětskou fantazii, ale i komunikační schopnosti. Hra na profese je v raném dětském věku velmi důležitá, protože děti tak poznávají vlastní emoce a přebírají odpovědnost za své činy. Díky obrovskému množství doplňků Corolle mohou děti své panenky krmit, přebalovat, uspávat či koupat, a to vždy ve společnosti těch nejlepších a nejkrásnějších hraček.

Francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pochlubit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení. Vložte do náruče svého děťátka tu nejkrásnější panenku s doplňky na světě, kterou najdete jedině u nás.

Vlastnosti

  • jídelní židle 2v1
  • pro panenky s velikostí 36–42 cm
  • od 3 let
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu52*23*23 cm
Celková výška52 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvašedá
Vhodné pro panenku36 - 42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.