Jídelní židle MiniKiss Baby Smoby pro 27 cm panenku se zvukem Mňam Mňam s doplňky od 12 měsíců

Popis produktu

Židle MiniKiss Baby na krmení panenky je pěkný doplněk na hru s panenkou pro děti od 12 měsíců doplněný o zvukovou funkci. Jídelní židle je vhodná pro panenky s velikostí 27 cm. Výška pultu s opěrkou je 42 cm. Je provedena v krásné růžové barvě s logem MiniKiss Baby a didaktickými potravinami - banánem, čéškou a Jahůdkou. Panenka sedí pevně, a díky vysoké opěrce nevypadne. K jídelní židli jsou dodávány i doplňky, a to talířek se lžičkou na krmení. Svým provedením připomíná realistickou židli na krmení. Při krmení vydává židle zvuk "Mňam Mňam."

Židle Smoby MiniKiss Baby na krmení panenky je vyrobena z pevného a kvalitního plastu, s jemnými oblými tvary. Židle má vysokou opěrku. Francouzský renomovaný výrobce dětských hraček Smoby má dlouholetou tradici ve výrobě dětských hraček. Je lídrem na trhu, a hračky jsou vyrobeny ze zdravotně nezávadného a kvalitního plastového materiálu, který prošel evropskými testy kvality.

Je to krásná a jedinečná hračka svého druhu, která zaručí vaší malé princezny dlouhé hodiny strávené hrou se svou oblíbenou panenkou. Hra s panenkou rozvíjí dětskou fantazii. Děti rádi předstírají že jejich panenka je opravdová. Krmí ji, koupi, uspávají. Na vlastní panence se učí jak ji oblékat a svlékat, což pak praktikují i ​​sami na sobě. Hra s dětskou panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových dovedností. Rozměry jídelního pultu na krmení panenky jsou 28*33*42 cm.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu28*33*42 cm
Celková výška42 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.