Jídelní židle Frozen Smoby pro 42 cm panenku s doplňky od 3 let

Popis produktu

Smoby jídelní židle Frozen je úžasný doplněk na hraní pro dívky s motivem pohádky Ledové království, vhodná pro děti od 18 měsíců. Židle je vhodná pro panenku s velikostí 42 cm, její rozměry jsou 33*46*65 cm. Je to hračka ideální pro nejmenší holčičky, které se rády starají o své panenky jako o vlastní děti. Židle pro panenku má bílo-modré barevné provedení, což jsou barvy typické pro pohádku o princeznách Anna a Elsa. Hračka pro dívky přichází s doplňky, ke kterým patří talířek ve tvaru srdíčka, se lžičkou na krmení, sedačka pro panenku, úložný prostor pod sedačkou a malý stolek na uložení talířku. Na stolku je obrázek z pohádky Frozen a také malý labyrint s navlečenými kroužky, které slouží k upoutání pozornosti nejmenších dětí při krmení.

Hra s panenkami byla již v dávných dobách mezi malými dívkami velmi oblíbená, zná ji každá babička či maminka. Kromě zábavy však poskytuje i mnoho možností na růst a rozvoj dítěte. Dívky se velmi rady starají o svou panenku jako o vlastní miminko, koupi ji, krmí, uspávají, oblékají. Takovou péčí se dívky přibližují světu dospělých a zkoušejí, co život maminky přináší. Rozvíjí se jejich jemná motorika a manuální dovednosti, vyprávěním se se svým miminkem se rozvíjejí i komunikační a jazykové schopnosti dětí. Vymýšlením různých příběhů a situací se podporuje i rozvoj dětské fantazie, představivosti a tvořivosti, holčičky mají mnoho možností na hru s židlí na krmení panenky Smoby. Jídelní židle má tedy realistický design, jako opravdová židlička na krmení miminka.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu33*46*65 cm
Celková výška65 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvamodrá
Vhodné pro panenku42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.