Jídelní židle ze dřeva Up & Down High Chair Beaba polohovatelná do 6 výšek šedá od 6–36 měsíců

Popis produktu

Jídelní židle pro děti Beaba Up & Down High Chair je vhodná pro všechny děti od 6 do 36 měsíců, které začínají samostatně sedět a jíst. Židle k jídlu je výškově nastavitelná, takže ji velmi jednoduše přizpůsobíte výšce stolu, za kterým sedí celá rodina. Židle lze nastavit až do 6 výškových poloh od 70 do 90 cm, a to jen jedním jednoduchým pohybem. Je vyrobena z robustních materiálů – hliníku, dřeva a plastu, které vytvářejí dokonalý harmonický celek a ze židle se tak stává jedinečný designový kousek. Všechny děti sedící v této jídelní židli se díky nastavitelné výšce cítí být součástí rodiny a už odmalička se na ergonomickém sedadle učí správně sedět.

Maximální bezpečnost

Jídelní židle Beaba Up & Down lze rychle složit a nezabírá téměř žádné místo. Sedátko židle je pohodlné a díky 5bodovému bezpečnostnímu pásu i maximálně bezpečné. Stabilitu židle podporují široce rozložené nohy a tyče, které je spojují. Děťátko od 6 měsíců, které se učí samo sedět a jíst bude pohodlně sedět na židli a snídat, obědvat či večeřet s celou rodinou. Součástí jídelní židle pro děti Beaba je odnímatelný plastový stolek, který lze nahradit dřevěným držadlem. Velkou výhodou židle Beaba Up & Down jsou také stupínky na nožičky, takže většímu děťátku nemusí viset ve vzduchu. Židle má nosnost až 50 kg a s textilní vložkou Junior ji mohou děti využívat až do 8 let.

Prestižní francouzská značka Beaba již od roku 1989 přináší do domácností s malými dětmi inovativní kuchyňské pomůcky a produkty péče o malé děti. Designéři značky Beaba si při navrhování nových produktů dávají záležet na tom, aby nové pomůcky splňovaly kritéria nejvyšší kvality. Všechny produkty péče o děti jsou kvalitní a zároveň jednoduché pro použití. Výrobky francouzské značky Beaba si pochvalují rodiče po celém světě a produkty Beaba jsou každoročně oceňovány i odbornými porotami.

Vlastnosti

  • jídelní židle pro děti Beaba
  • nosnost 50 kg
  • nastavitelná výška židle
  • odnímatelný plastový stolek
  • stupínky na nohy
  • kvalitní materiály – hliník, dřevo a plast
  • moderní francouzský design
  • prvotřídní francouzská kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu68*57*102 cm
Celková výška102 cm
Rozměry balení58*40*40 cm
Výška sedací plochy70 - 90 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost7,4 kg
Barvašedá
Set produktůNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.