Jídelní židle Birdy Paradise Janod pro 36 cm panenku růžová od 24 měsíců

Popis produktu

Růžová jídelní židlička pro panenku francouzské značky Janod je špičkový výrobek splňující přísná kritéria kvality a bezpečnosti. Růžová židle s potiskem ptáků Birdy Paradise se jednoduše skládá, takže nezabírá mnoho místa. Malá maminka může posadit svou panenku do vysoké židle na krmení, položí si na pult misku s jídlem a může panenku pěkně nakrmit. Židle je vhodná pro panenku s délkou 32-36 cm. Židle pro panenky Janod je vyrobena z tuhých lepenkových panelů a potažena kvalitní Oxfordskou tkaninou. Hračky Janod poskytnou vaší dcerce hodně herních podnětů, rozvíjejí fantazii a manuální dovednosti dětí. Růžová židle patří do série hraček Birdy Paradise a můžete si k ní libovolně vybrat další hračky pro děvčata, díky nimž získá holčička kompletní pomůcky pro péči o panenku.

Hračka pro dívky je vhodná pro dětičky od 2 let, její povrchová úprava je zdravotně nezávadná, takže nehrozí zdravotní rizika. Krásné barevné ošetření hraček zajišťuje stálobarevnost dlouhá léta. Jasné barvy jsou odolné vůči otěru a hračka Janod bude celá léta jako nová. Hračka značky Janod je vyrobena na základě nekompromisního přístupu - výrobce uvolní do prodeje jen takové hračky, které splňují bezpečnostní kritéria a zabraňují zranění dítěte. Vizí značky Janod je používání materiálů s certifikátem FSC. Certifikát FSC označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, přičemž je zachována biologická rozmanitost, ekologie a obnovitelnost zdrojů.

Značka Janod píše svou historii již od roku 1970. Janod je renomovaná francouzská společnost prvotřídních hraček ze dřeva. V nabídce této značky najdeme dřevěné hračky s tradicí, které jsou však vyráběny moderními technologiemi a splňují očekávání a potřeby dnešních dětí a jejich rodičů. Hračky jsou robustní, stabilní a pevné. Díky použitým kvalitním materiálům získáte pro své dítě nadčasovou hračku, se kterou se budou hrát i další generace. Výrobky značky Janod neustále podstupují inovace, aby naplňovali moderní trendy. Za kvalitou značky Janod stojí i mezinárodní ocenění jako PAL Awards za hračky podporující rozvoj řeči či zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují děti, rodiče a pedagogové.

Vlastnosti

  • kvalitní lepenkové panely a Oxfordská tkanina
  • povrchová úprava ze zdravotně nezávadných barev
  • rozměry: 27*26,5*44 cm
  • vhodná pro děti od 24 měsíců
  • pestrobarevné provedení
  • čištění navlhčeným hadříkem
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • originální francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu27*27*44 cm
Celková výška44 cm
Vhodné pro panenkudo 36 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.