Jídelní židle Baby Nurse Zlatá edice Smoby pro 42 cm panenku od 18 měsíců

Popis produktu

Jídelní židle Baby Nurse na krmení panenky ze Zlaté edice Smoby je skvělá hračka, která dává dětem při hře s panenkou nový rozměr. Hračka potěší všechny holčičky od 18 měsíců, které se s láskou starají o své panenky. Jídelní židle pro panenky je vysoká 65 cm, je vhodná pro panenky s velikostí od 32 do 42 cm. Dětská židlička na krmení panenky je provedena v tmavě růžové barvě v kombinaci se světle růžovou, šedou a zlatou s nápisem Baby Nurse. Součástí jídelní židle jsou také doplňky a to chrastítko upevněné na plastovém tácku a talířek ve tvaru srdíčka, který je zdoben zlatým motýlkem, spolu s lžičkou na krmení.

Vysoká opěrka židle zajišťuje, že panenka nespadne. Pod sedadlem je úložný prostor na nádobí nebo šatičky pro panenku. Je to krásná a jedinečná hračka svého druhu, která zaručí vaší malé princezně dlouhé hodiny strávené hrou se svou oblíbenou panenkou. Hra s panenkou rozvíjí dětskou fantazii. Děti rády předstírají, že jejich panenka je opravdová. Krmí ji, koupou, uspávají. Na vlastní panence se učí, jak ji oblékat a svlékat, což pak praktikují i ​​sami na sobě. Hra s dětskou panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových dovedností. Rozměry jídelní židle pro panenku jsou 34*46*65 cm. Židle Smoby na krmení panenky je vyrobena z pevného a kvalitního plastu, s jemnými oblými tvary.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu34*46*65 cm
Celková výška65 cm
Rozměry balení38*8*58 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,18 kg
Barvarůžová
Vhodné pro panenku32-42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.