Jídelní židle s autosedačkou a houpačkou Maxi Cosi Seat+High Chair Sage Smoby trojkombinace s bezpečnostním pásem olivová

Popis produktu

Jídelní židle s autosedačkou a houpačkou Maxi Cosi od francouzské značky Smoby je skvělá 3kombinace hraček, která potěší všechny děti a zejména holčičky již od 3 let. Při péči o svou oblíbenou panenku využijí jídelní židli o výšce 71 cm ke krmení panenky, pak židličku jednoduše upraví na pohodlnou houpačku, ve které mohou panenku po chutném obědě houpat a uspávat. Při cestování se mohou spolehnout také na autosedačku s ergonomickou rukojetí, takže se s panenkou svezou i v autě, přičemž je chráněna i bezpečnostním pásem proti vypadnutí. Multifunkční doplněk je určen pro panenky s maximální výškou 42 cm.

Kombinace jídelní židle, autosedačky a houpačky je vyrobena z kvalitních a pevných plastů, prvotřídní kovová konstrukce umožňuje dětem snadnou manipulaci při každodenní hře s panenkou. Olivové provedení v kombinaci s tmavou konstrukcí působí elegantně a nadčasově, dětem se zalíbí na první pohled. Různé alternativy využití doplňku pro panenky přináší dětem více radosti ze hry a ještě realističtější zážitek. Holčičky si rády hrají na maminky, pečují o panenky jako o vlastní děti. Hravým způsobem si rozvíjejí jazykové a komunikační dovednosti, jemnou motoriku, city a smysl pro péči. Panenka není součástí balení.

Smoby je špičková francouzská značka, která už desetiletí přináší dětem prvotřídní hračky. Plast na hračkách je pevný, odolný a zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu45*41*71 cm
Celková výška71 cm
Rozměry balení45*41*71 cm
Celková délka45 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,16 kg
Noteno baby
Barvazelená
Vhodné pro panenku42 cm
Set produktůNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.