Jídelní souprava v kufříku Disney Princezny Smoby 20 kusů

Popis produktu

Smoby jídelní souprava Disney Princezny v kufříku je krásná souprava dětského nádobí pro všechny holčičky, které si rády hrají na hostitelky a chtějí svým kamarádkám vystrojit pořádnou hostinu. Sada na stolování s obrázky slavných princezen jako například Bella, Sněhurka, Popelka, Zlatovláska či Ariel je vhodná pro děti od 3 let. Je to krásný doplněk do každého dětské kuchyňky, ale děti si s ním zahrají i při jiných hrách. Balení jídelní soupravy obsahuje 19 doplňků v zářivých barvách. Kombinace pestré žluté, růžové a bílé barvy na talířcích, sklenicích a příborech potěší každé děvčátko. Je to ideální dárek pro všechny malé princezny, které rády vymýšlejí a vytvářejí nové věci.

Dětská jídelní sada Disney Princezny přichází v praktickém balení v kufříku, takže po každé hře si mohou holčičky nádobíčko opět odložit a neztratí ho. Hračky mají uložené pěkně na jednom místě. Pestré barvy zajistí, že dívčí souprava s motivem Disney Princezen bude i skvělým doplňkem do dětského pokoje. Prostřednictvím soupravy na stolování se rozvíjí i jemná motorika a pohybové dovednosti dětí. Děti se také mohou naučit pravidla stolování.

Díky pěkným barvám, pohádkovému motivu a realistickému provedení tato hračka pro hostitelky podněcuje dětskou fantazii a také kreativitu, protože děti mohou vymýšlet různé recepty a způsoby stolování pro sebe a své nejbližší. Je velmi důležité vést nejmenší děti k tomu, aby si hrály na povolání dospělých. Nabírají jistý pocit zodpovědnosti za vlastní jednání, rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Rostou nejen fyzicky, ale rozvíjejí se i mentálně. Smoby je populární francouzský výrobce těch nejkrásnějších dětských plastových hraček. Všechny hračky mají zaoblené hrany, aby se dítě při hře nezranilo. Použité materiály na hračkách Smoby splňují přísná bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu26*11*24 cm
Rozměry balení26*11*24 cm
Hmotnost0,64 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.