Jídelní souprava s taškou a bryndákem Large Meal Set Corolle pro 36–42 cm panenku 11 doplňků od 24 měsíců

Popis produktu

Dobrou chuť, milovaná panenka! Doplňky ke krmení panenky Large Meal Set zpříjemní každou hru s milovanou panenkou Corolle. Jako jediný e-shop na trhu do náruče vašich dětí vložíme nejen krásnou panenku z dílny francouzské značky Corolle, ale také obrovské množství doplňků, bez kterých se hra prostě neobejde. Jídelní sada pro panenku se skládá z 11 doplňků, které si mohou děti uložit do praktické plátěné tašky s krásným květinovým designem. Souprava kromě tašky obsahuje bryndák, sklenici talíř, příbor, utěrku a chutné jídlo pro panenku. V moderní plátěné tašce s rukojetí budou mít děti všechny doplňky ke krmení panenky vždy s sebou a hra díky tomu nemusí skončit po odchodu z domu. S těmito doplňky Corolle bude hra vašeho děťátka plná krásných zážitků.

Do detailů propracovaná jídelní souprava Large Meal Set Corolle je vyrobena z prvotřídních materiálů, které jsou příjemné na dotek a již od prvního momentu zpestří každou hru s panenkou, která rozvíjí dětskou fantazii, ale také komunikační schopnosti. Hra na profese je v raném dětském věku velmi důležitá, protože děti mimo jiné poznávají vlastní emoce a přebírají zodpovědnost za své činy. Díky obrovskému množství doplňků Corolle mohou děti své panenky krmit, přebalovat, uspávat či koupat, a to vždy ve společnosti těch nejlepších a nejkrásnějších hraček. Přesvědčte se o tom sami díky této krásné jídelní soupravě na krmení panenky.

Populární francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pyšnit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení. Vložte do náruče svého děťátka tu nejkrásnější panenku s doplňky na světě, kterou naleznete jedině u nás.

Vlastnosti

  • 11 doplňků pro panenku
  • pro panenky o velikosti 36-42 cm
  • od 24 měsíců
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.