Jídelní souprava Frozen Smoby v dóze s 22 doplňky

Popis produktu

Jídelní souprava Frozen v dóze je pěkná souprava dětského nádobí pro všechny holčičky, které si rády hrají na kuchařky a chtějí chutným obědem pohostit i své hosty. Sada na stolování s obrázky princezen z pohádky Frozen – Ledové království je vhodná pro děti od 3 let. Je to krásný doplněk do dětského kuchyňky, ale děti si s ním zahrají i při jiných hrách. V balení jídelní soupravy pro holčičky najdete celkem 22 doplňků v zářivých barvách s pohádkovým motivem pohádkových princezen Anny a Elsy i sněhuláka Olafa, které jistě potěší každé děvčátko. Je to ideální dárek pro všechny holčičky, které rády vymýšlejí a vytvářejí nové věci.

Součástí dětské jídelní sady Frozen je tácek v bleděmodré barvě s obrázkem princezen, 4 talířky, příbory, lžičky a 4 nádobky na uvařená vajíčka. Po hře si děti jídelní soupravu opět uloží do plastové dózy a hračky mají uložené pěkně na jednom místě. Pestré barvy zajistí, že dívčí souprava Frozen bude i skvělým doplňkem do dětského pokoje. Prostřednictvím soupravy na stolování se rozvíjí i jemná motorika a pohybové dovednosti dětí. Děti se také mohou naučit pravidla stolování.

Díky pěkným barvám, pohádkovému motivu a realistickému provedení tato hračka pro kuchaře podněcuje dětskou fantazii a také kreativitu, protože děti mohou vymýšlet různé recepty a způsoby stolování pro sebe a své nejbližší. Je velmi důležité vést nejmenší děti k tomu, aby si hrály na povolání dospělých. Nabírají jistý pocit zodpovědnosti za vlastní jednání, rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Rostou nejen fyzicky, ale rozvíjejí se i mentálně. Smoby je populární francouzský výrobce těch nejkrásnějších dětských plastových hraček. Všechny hračky mají zaoblené hrany, aby se dítě při hře nezranilo. Použité materiály na hračkách Smoby splňují přísná bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Balení v kartonu A/NAno
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.