Jídelní tác s jídelní soupravou Frozen Disney Smoby s třpytkami a 21 doplňky akvamarínový

Popis produktu

Hledáte krásne doplňky do kuchyňky pro děti? Jídelní tác s jídelní soupravou Frozen Disney Smoby je pěkný dárek pro všechny děti od 3 let. Jídelní tác je vyroben z kvalitního a odolného plastu v krásném akvamarínovém provedení a motivem oblíbených princezen Anny a Elsy. Na dětském jídelním tácu a jídelní soupravě se nacházejí vyobrazené motivy oblíbené animované pohádky Frozen: Ledové království, které si zamilovaly děti po celém světě. Součástí dětského jídelního setu s jídelních souprav je 21 doplňků: 4 talířky, 4 skleničky, souprava příborů a jídelní tác.

Díky jídelnímu tácu a jídelní soupravě si mohou holčičky přichystat pohoštění pro své malé kamarády a kamarádky. Malé děti se potěší skvělé zábavě při posezení s jídelní soupravou. Hračka u dětí rozvíjí fantazii a kreativitu, i díky krásným obrázkům s pohádkovým motivem. Jídelní tác s jídelní soupravou se dá využít i venku během pěkných slunečných dnů, stejně jako i během chladnějších dní uvnitř. Rozměry jídelního tácu jsou 40*22*8 cm.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce dětských hraček. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný a jemný k dětským ručkám. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality a originálního designu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry balení40*22*8 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,7 kg
Barvaakvamarínová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.