Jemný plyšový králíček a medvídek PERLE Kaloo 12 cm krémový v luxusním provedení

Popis produktu

Kaloo plyšový zajíček a medvídek Perle Mini Chubbies jsou krásná plyšová zvířátka, vhodná pro nejmenší dětičky už od narození. Plyšové hračky jsou vysoké 12 cm, miminka ho dokáží snadno uchopit do své drobné ručky. Dětská hračka je jemná, hebká a měkoučká k dětské pokožce, každé miminko se k ní velmi rádo přivine. Plyšová hračka pro nejmenší je snadná a bezpečná pro hru nejmenších dětí. Plyšoví zajíčci i medvídci v jemných, příjemných barvách děti uklidňují, každé dítko s nimi rádo spinká. Hned po porodu dítě intenzivně vnímá a zapamatuje si vůně a pachy, které ho obklopují. Plyšová hračka pro miminka zachycuje jedinečnou vůni děťátka, takže tím, že má dítě hračku u sebe, má jistotu, cítí se bezpečně, je to pro něj něco známého v novém cizím světě. Uvedená cena platí za 1 kus plyšového zvířátka.

Hra s plyšovými hračkami je důležitá pro vývin každého dítěte, zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. Právě v prvních týdnech po narození je zvýšená hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk a na povzbuzení této citlivosti je vhodný i měkký zajíček nebo medvídek Kaloo. Nejmenší děti mají při usínání rády jemné uklidňující barvy, což splňují i hračky Kaloo. U hračky není problémem ani dětské ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty kolem sebe. Každá dětská hračka Kaloo je testována a splňuje i ty nejvyšší standardy a je připravena na intenzivní dětské zkoumání, kousání a ochutnávání. Tato dětská plyšová hračka se může díky originálnímu a jedinečnému vzhledu, jemným barvám a hebkému povrchu stát mazlíčkem a oblíbeným společníkem každého nejmenšího děťátka.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 16 let zabývá výrobou měkoučkých plyšových hraček s jedinečným designem, z kvalitních materiálů. Dětské hračky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria, a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Kaloo je splněným snem každého dítěte, dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí s hračkami Kaloo dobře a bezpečně. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30°, aby se zachovala barva a kvalita hračky je třeba vyhnout se namáčení a ručnímu praní.

Vlastnosti

  • hebká měkká hračka z plyše
  • vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců
  • jemné barevné provedení
  • velikost 12 cm
  • ideální na mazlení pro nejmenší
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • praní při 30°, aby se zachovala barva a kvalita hračky
  • originální francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu12 cm
Celková výška12 cm
Rozměry balení30,5*24,5*9 cm
Balení v kartonu A/NAno
Note1 pcs
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.