Dřevěný magnetický vláček Divoký západ Story Set Janod s koníčkem

Popis produktu

Dřevěný magnetický vláček Divoký západ s koníkem od Janod je hračka v zářivých barvách, vhodná pro kluky od 3 let. Dřevěný vlak s koníkem patří do série hraček Story Set. Všechny dřevěné hračky z této série se dají libovolně doplňovat a kombinovat, a tak si děti mohou vybudovat vlastní malé městečko. Lokomotiva se spojuje s vagóny pomocí magnetu. Tři vagóny si děti mohou za lokomotivou zařadit podle vlastní fantazie. Pozornost dětí zaručeně upoutá vagón, ve kterém se veze bílý koník z divoké prérie. Vlak pro děti je špičkový výrobek splňující přísná kritéria kvality a bezpečnosti. Povrchová úprava hračky ze dřeva je zdravotně nezávadná, takže i když si menší dítě dá hračku do pusy, nehrozí zdravotní rizika.

Krásné barevné ošetření hraček zajišťuje stálobarevnost dlouhá léta. Jasné barvy jsou odolné vůči otěru a hračka ze dřeva Janod bude celá léta jako nová. Dřevěný magnetický vláček Divoký západ poskytne vašemu dítěti mnoho herních podnětů, rozvíjí fantazii a podpoří manuální dovednosti dětí. Dřevěné hračky značky Janod jsou vyrobeny na základě nekompromisního přístupu - výrobce uvolní do prodeje jen takové hračky, které splňují bezpečnostní kritéria a zabraňují zranění dítěte. Dřevo je ošetřeno tak, aby se neštiepilo a použité barvy a laky na povrchové úpravě jsou zdravotně nezávadné a bezpečné.

Francouzská společnost Janod je známá pestrou nabídkou prvotřídních hraček ze dřeva. V nabídce této značky najdeme dřevěné hračky s tradicí, které jsou však vyráběny moderními technologiemi a splňují očekávání a potřeby dnešních dětí a jejich rodičů. Díky použitým kvalitním materiálům získáte pro své dítě nadčasovou hračku, se kterou se budou hrát i další generace. Výrobky značky Janod neustále podstupují inovace, aby naplňovali moderní trendy. Za kvalitou této francouzské značky stojí i mezinárodní ocenění jako PAL Awards za hračky podporující rozvoj řeči či zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují děti, rodiče a pedagogové.

Vlastnosti

  • dřevěný magnetický vláček
  • kvalitně opracovaný dřevěný materiál
  • povrchová úprava ze zdravotně nezávadných barev a laků
  • v soupravě: lokomotiva, 3 vagóny, koník
  • rozměry: 32,5*3*8,5 cm
  • vhodná pro děti od 36 měsíců
  • pestrobarevné provedení
  • čištění navlhčeným hadříkem
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • unikátní francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu33*3*9 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.