Dřevěná vkládací kostka Savana Janod s magnetickými zvířátky od 12 měsíců

Popis produktu

Janod dřevěná vkládací kostka Savana s magnetickými zvířátky je krásná vzdělávací hračka vhodná pro děti od 12 do 36 měsíců. Dřevěná hračka má ideální rozměry pro nejmenší děti - 10*10*10 cm, tvoří ji 6 pestrobarevných zvířátek ze savany, například tygr nebo slon, které děti vkládají do otvorů na krabičce s jemným dřevěným povrchem. Dřevěný box i zvířata jsou po stranách magnetické, takže napomohou děťátku během hry, zvířátka jim tak snadno nevypadnou. Děti si hravou a zábavnou formou rozvíjejí jemnou motoriku, poznávají tvary a barvy. Dřevěná kostka pro děti je nadčasová didaktická hračka, která bude moderní a pěkná i po letech, je vyrobena z kvalitního dřeva a zdravotně nezávadných a odolných barev.

Dřevěné hračky jsou dnes ve světě velmi populární a to ne nadarmo. Všechny dřevěné hračky Janod mají jistý vzdělávací význam, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s dřevěnými hračkami se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním dřevěných povrchů se zvyšuje a rozvíjí hmatová citlivost. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neštiepilo a použité barvy a laky na povrchové úpravě jsou zdravotně nezávadné a bezpečné. Díky použitým materiálům a jedinečnému designu bude hračka Janod dlouho oblíbeným společníkem vašich dětí. Janod je držitelem certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), což označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů bez narušení rovnováhy v přírodě a omezování původních obyvatel.

Francouzská společnost Janod je známa širokou nabídkou kvalitních dětských dřevěných hraček, které jsou inspirované francouzským designem. Hračky Janod jsou nejen velmi zajímavé a zábavné, ale přispívají také k rozvoji dětské inteligence. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v naprosto bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Kvalitu této značky dokazují i ​​několik mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dřevěná vkládací kostka se zvířátky
  • box i zvířátka jsou po bocích magnetické, což usnadňuje hru dětí
  • dřevo pochází ze zodpovědně obdělávaných lesů, které nijak nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodná pro děti od 12 do 36 měsíců
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • rozvíjí dětskou motoriku
  • děti se učí poznávat barvy, tvary, zvířátka
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu10*10*10 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.