Interaktivní volant Záchranář k BIG New&Classic&Next&Neo odrážedlům se zvukem a světlem od 12 měsíců

Popis produktu

Interaktivní volant Záchranář je skvělý doplněk k odrážedlu a je vhodný vhodný pro děti od 12 měsíců. Volant má kombinaci černé a šedé barvy, po stlačení vydává až 8 různých zvuků. Má tachometr a dokáže svítit jako skutečné záchranářské vozidlo. Na volantu jsou různá tlačítka, které mu dodávají realistický vzhled a jsou dokonale funkční. Dá se napojit na všechna odrážedla BIG Classic, New a Next a také traktory BIG. Dětský interaktivní volant je dokonalé vylepšení pro dopravní prostředek BIG vašeho děťátka. Součástí balení jsou 3 x AAA baterie, které jsou testovací, proto je třeba, je co nejdříve vyměnit. Má realistický design, díky čemuž si ho zamiluje každé dítě.

Pomocí odrážedla nebo jízdou na traktoru se rozvíjejí pohybové dovednosti dětí, posiluje se svalstvo na nohou i rukou. Děti se přibližují světu dospělých tím, že si hrají na řidiče dopravních prostředků. Malí jezdci se určitě zaradují, když je obdarujete tímto krásným volantem, se kterým už ježdění nikdy nebude nudné. Dětské dopravní prostředky nejsou jen prostředkem na zabavení dětí a na zahnání nudy, i když je samozřejmostí, že děti se s nimi dokáží zabavit na velmi dlouhou dobu. Interaktivní volant pro děti je vynikajícím doplňkem, který obohatí každou jízdu.

BIG je renomovaný německý výrobce, který má celosvětově vedoucí postavení ve výrobě vysoce kvalitních plastových hraček pro děti. Jejím symbolem je buvol, jehož charakteristiky jsou: síla, robustnost a odolnost a zároveň to jsou charakteristiky pro všechny dětské hračky BIG. BIG využívá při výrobě zdraví neškodné a kvalitní materiály. Na dětskou hračku je poskytnuta záruka 3 roky a plast obsahuje speciální UV filtr, který zajistí, že hračka je krásná a zářivá jako v první den po dlouhou dobu. Německý výrobce je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, abyste během hry nikdy nemuseli bát o své nejmenší děti.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu23*48*25 cm
Rozměry balení19*19*11 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,3 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 included
Barvašedá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.