Interaktivní volant BIG New&Classic&Next&Neo červeno-černý od 12 měsíců

Popis produktu

BIG interaktivní volant je určen pro všechna odrážedla z řad BIG Bobby Car. Volant se světly a zvuky udělá z každého odrážedla profesionální auto, které vaše dítě nebude chtít odložit. Červeno-černý volant BIG je navržen ve stylu Formule 1. Pomocí dodaných šroubů se jednoduše připevní k odrážedlu. Tlačítka jsou přizpůsobena pro malé, dětské prstíky. Stisknutím tlačítka On/Off se volant aktivuje s typickým zvukem startujícího auta. Zapnutím pravého nebo levého blinkru si dítě nejen vyslechne zvuk blikání, ale světla volantu budou i reálně blikat na vybranou stranu. Pro komfort skutečné jízdy si dítě může zapnout rádio, které hraje BIG Bobby Car Song.

Pokud potřebuje malý řidič na sebe upozornit, může využít klakson na interaktivním volantu. Při opuštění odrážedla dítě stiskne tlačítko centrálního zamykání, které ho standardním zvukem upozorní na uzamčení vozidla. Malý řidič bezpochyby využije i tlačítko výstražného trojúhelníku, které spustí světelnou signalizaci. Tlačítkem telefon za zapne oznamovací tón a vyzváněcí tón, takže dítě může "zatelefonovat" domů, že se opozdí na večeři. Krásné syté barvy dětského volantu mají UV ochranu, aby je slunce časem nezničilo. Použité, zdravotně neškodné materiály jsou recyklovatelné, takže nezatěžují životní prostředí. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Aplikované výrobní technologie garantují bezpečnost výrobku vůči dětem. Volant nemá žádnou ostrou hranu, čímž se minimalizuje riziko úrazu. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu20*20*2,5 cm
Rozměry balení20*20*2,5 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,2 kg
NoteBattery: 3 x 1,5V AAA, LR3
Barvačerná
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.