Interaktivní hra s liškou Foxy Smart Smoby s 2 hrami plánování

Popis produktu

Interaktivní hra s liškou Foxy Smart od předního francouzského výrobce hraček Smoby je vhodný dárek pro všechny děti od 3 let, které touží po originální robotické hračce. S inteligentní hračkou Foxy na kolečkách se dítě učí základům jednoduchého programování. Základem hry je správná navigace lišky do cíle pomocí směrových kartiček. Dítě má k dispozici také hrací desku, do které vkládá jednotlivé karty tak, aby se zvířátko dostalo až do cíle, který představuje karta s pokladem. Díky této hře si děti rozvíjejí prostorovou představivost, logické myšlení a naučí se prakticky přistupovat k úkolům již v útlém věku. Produkt je lokalizován v anglickém, francouzském nebo německém jazyce.

Funkce volného režimu umožňuje chlapcům a dívkám hrát si s liškou volně v místnosti i bez hracího plánu. S kartičkami ji dokážou vést libovolným směrem. Dítě má množství příležitostí vymyslet si vlastní trasu a pokusit se lišku vést tak, aby se po cestě ničeho nedotkla. Její ouška během hry barevně blikají a díky zabudovanému reproduktoru komunikuje s dítětem pomocí hlasových výzev. Elektronická hračka funguje na integrované technologii RFID – přijímá příkazy pomocí rádiových vln. Hrací deska je složena z 12 puzzle částí, ke které je k dispozici 7 směrových karet a cílová karta.

Renomovaná francouzská značka Smoby vyrábí kvalitní hračky pro děti již celá desetiletí. Hračky od Smoby splňují nejpřísnější evropská kritéria kvality, odolnosti a zároveň mají jedinečný design, který v sobě nese francouzskou dokonalost, šarm a preciznost. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu22*13*16 cm
Rozměry balení24*15*30 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
NoteBattery: 2 x AA/LR included & 2x AA/LR not included
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.