Hudební skříňka do postýlky Cotoons Smoby pro nejmenší modrá

Popis produktu

Smoby hudební skříňka Cotoonsmechanický pohon, tedy k ní nepotřebujete žádné baterie. Hračka pro miminka je díky francouzské kvalitě vhodná pro děti již od narození. Je to novinka mezi hracími skříňkami, která se jistě rychle stane oblíbenou mezi nejmenšími dětmi. Má oválný tvar a dá se velmi snadno připevnit na okraj postýlky pomocí ohebného plastového pásku, který se přizpůsobí tloušťce okraje postýlky miminka. Zelený lístek ve spodní části má délku 7cm. Po jeho potáhnutí začne hudební skříňka pro miminka hrát uklidňující melodie, které děťátko upoutají a zároveň ho uspí. K hračce nepotřebujete baterie, přichází v dárkovém balení. Má krásné bílo-modré barevné provedení, je to tedy ideální dárek pro nejmenší chlapce.

Zajímavostí hračky pro nejmenší je točící se kruh s pohádkovými postavičkami Cotoons. Pozadí barevného kruhu se točí proti směru hodinových ručiček a pohádkové postavičky v popředí se točí ve směru hodinových ručiček, což spolu vytváří krásný pohádkový kolotoč. Hrací skříňka pro nejmenší děti se dá využít nejen v postýlce, ale také v kočárku nebo autosedačce při dlouhém cestování, protože se snadno upevňuje i přenáší. Stane se určitě oblíbeným společníkem na dlouhých cestách každého nejmenšího děťátka. Hudební hračka pro nejmenší má nejen dekorativní význam, ale pomáhá dětem i při rozvoji sluchu. Jemné melodie nejmenší děti upoutají, orientují je na vnější svět, který zatím ještě nemají prozkoumán.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu13*6*22 cm
Celková výška21 cm
Rozměry balení16*6*21 cm
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,23 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.