Hudební kolotoč káča Sluníčko Janod s motivem zvířátek z cirkusu od 18 měsíců

Popis produktu

Janod plechový kolotoč se zvukem je pěkná hračka vhodná pro děti od 18 do 36 měsíců. Dětský kolotoč je tradiční hračka káča, která přichází v pěkném barevném provedení s motivem zvířátek z cirkusu. Káča pro děti pri točení vydává zvuky, je to velmi zajímavá hračka pro kluky i holky. Detská hračka svými pestrými barvami, veselými zvuky a zvířecím motivem jednoznačně zaujme každé malé děťátko, zaručí mu dlouhé hodiny plné zábavy. Děti prostřednictvím plechového káča poznávají tvary a barvy, zvuky, rozvíjejí svou jemnou motoriku a také sluch. Kolotoč na hraní pro děti je velmi zajímavá nadčasová hračka, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev.

Všechny hračky francouzské značky Janod mají edukační charakter, protože ve velké míře přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s hračkami Janod se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním povrchů se posiluje hmatová citlivost, díky zvukem hračky se rozvíjí i dětský sluch a pozornost. Dětská hračka Janod se díky svému jedinečnému designu, kvalitním materiálům a barevnému provedení stane oblíbeným společníkem každého děťátka. Hračky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů.

Janod, francouzská společnost nabízí dětem a rodičům prvotřídní hračky, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou francouzské značky Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti          

  • tradiční hračka - káča
  • žlutá barva
  • při pohybu vydává zvuky, točí se
  • rozměry 13*13*14 cm
  • motiv cirkusových zvířat je vhodný pro kluky i holky
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodná pro děti od 18 do 36 měsíců
  • ideální na rozvoj jemné motoriky, sluchu, poznávání tvarů a barev
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • pěkný francouzský dizajn
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu13*13*14 cm
Rozměry balení13*13*14 cm
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,9 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.