Hudební kapela Activity 6v1 Kiddieland s nástroji, se zvukem a světlem od 18 měsíců

Popis produktu

Kiddieland hudební kapela Activity 6v1 je vhodná pro děti 18 měsíců. Tato jedinečná dětská hračka nabízí dítěti hned 6 druhů hudebních nástrojů. Každý z nich po stisknutí tlačítek vydává své charakteristické veselé tóny, melodie a písničky. Přitom světélkují světýlka a vytvářejí pravou veselou atmosféru. Tato jedinečná kapela nabízí veselé a výjimečné audio-vizuální zážitky pro nejmenší. Klávesy na dětském klavíri umožňují hrát, a přepínat si tóny na 5 dalších hudebních nástrojů: klavír, saxofon, tamburína, housle a flétna a kytara. Každý hudební nástroj se dá odmontovat a používat i samostatně.

Je to velmi kvalitní a pevná dětská hračka, vhodná již od 18 měsíců, se kterou se vyhrají děti, jakož i další sourozenci a kamarádi dlouhá léta, a vždy funguje jako nová. Má spoustu zvukových a světelných a mechanických funkcí, které děti, když objevují svět, mají velmi v oblibě. Děti mají rádi mačkat různá tlačítka, figurky, vytáčet páčkami doprava doleva nahoru dolů, kroutit, posouvat, otevírat a přitom sledovat reakci na svůj pohyb. Hračka jednou houkne, zahraje melodii, zabliká, pohne se jiná část hračky, rozsvítí se světýlka, ukážou se jiné obrázky.

Tato hračka jistě potěší jedno, i více dětí a hrou se zároveň rozvíjí jejich jemná motorika, logické myšlení, paměť, pohybová zručnost a souvislosti mezi zvuky tvary a barvami. Funguje na baterie 2xAA a 3xLR44, které jsou součástí dětské hračky. Hudební kapela 6v1 je provedena ve veselé barevné kombinaci různých barev a vzhledem připomíná veselou postavičku s milým úsměvem. Rozměry produktu jsou 30*23*20 cm. Je to úžasná hračka pro nejmenší děti se světlem a zvukem, která je zaujme od prvního momentu. Je vyrobena z pevného a odolného plastového materiálu, s jemnými oblými hranami, které jsou pro dítě bezpečné.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
Rozměry produktu30*23*20 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.