Tlakový hrnec Tefal Clipso Pressure Cooker Smoby s otevíracím systémem šedo-olivový

Popis produktu

Tlakový hrnec Tefal Clipso Pressure Cooker od francouzského výrobce Smoby potěší všechny chlapce a dívky již od 3 let. Tlakový hrnec v elegantním tmavě šedém provedení s olivovými detaily využijí děti při hře na šéfkuchaře. Hrnec je vybaven praktickým otevíracím systémem, díky kterému se děti mohou těšit na uvolnění poklice s pomocí knoflíků, přičemž je potěší také mechanický zvuk Cric Cric. Tlakový hrnec je vyroben z pevného a odolného plastového materiálu, je ergonomicky tvarovaný pro co nejlepší uchopení. Na boku hrnce se nachází logo mini Tefal.

Dětský tlakový hrnec má rozměry 19*13*12 cm. Děti jej využijí při každodenní hře v kuchyňce nebo se s ním zabaví i samostatně. Při hře na povolání kuchařů se hravým způsobem učí používat různé domácí přístroje a spotřebiče, a tak se přibližují světu dospělých. Rozvíjejí si logické myšlení, trénují si jemnou motoriku a pomáhají svým rodičům v kuchyni. Při hře s kamarády a sourozenci si také zlepšují komunikační dovednosti, rychleji si vytvářejí sociální vazby.

Francouzský výrobce Smoby přináší kvalitní plastové hračky pro děti již celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a nadčasového vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu19*13*12 cm
Hmotnost148 g
Průměr20 cm
Barvašedá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.