Hravá kuchařka s recepty a formami Chef Cake Pops Factory Smoby na výrobu lízátek a čokoládových bonbonů s doplňky od 5 let

Popis produktu

Hravá kuchařka s recepty a formami Chef Cake Pops od francouzského výrobce Smoby představuje fantastický dárek pro všechny děti od 5 let, které se díky chytrému přístroji naučí vyrábět domácí čokoládová lízátka a bonbóny podle přiložených receptů. Při výrobě i zdobení sladkých pamlsků pracují malí cukráři a cukrářky se skutečnými surovinami a jejich dokonalé výtvory je potěší dvakrát. Radost budou mít nejen z vlastnoručně vyrobených a ozdobených lízátek a bonbonů ze sladké čokolády, ale následně si mohou dopřát za dobře vykonanou práci sladkou odměnu.

Čokoládovou směs si do dokonalých kuliček děti sformují pomocí přístroje umístěného ve vrchní části továrny na sladkosti a následně je spouštějí po toboganu do misky. Zdobení lízátek z čokolády bude velkou zábavou pomocí přístroje na zdobení, ve kterém se nacházejí pestrobarevné ozdůbky různých tvarů. Součástí této úžasné kreativní sady pro děti jsou dvě nádoby na čokolády, dále přístroj na výrobu lízátek s nástrojem na formování dokonalých kuliček, zařízení na zdobení, tobogan s velkou miskou, naběračky, lžička, miska, talířek, náčiní na zdobení i tyčinky na lízátka, jakož i stojan, do kterého si děti hotová lízátka na tyčinkách uloží. Rozměry přístroje na výrobu lízátek z čokolády jsou 41*23*22 cm.

Prostřednictvím hry se děti seznamují s výrobou sladkostí, které nabídnou svým blízkým. Při hře se rozvíjí dětská fantazie a kreativita i jemná motorika rukou. Při výrobě pochoutek se děti učí vzájemně spolupracovat a komunikovat, čímž se rozvíjejí také jazykové a komunikační schopnosti. Francouzský Smoby přináší dětem prvotřídní hračky nejvyšší kvality. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu41*21*22 cm
Celková výška22 cm
Rozměry balení45*15*30 cm
Celková délka41 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1 kg
Barvatyrkysová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.